maanantai 27. tammikuuta 2014

Veto!

On tässä jo odoteltu latuja aivan riittämiin. Eilen sitten luin facesta, että Heidi oli käynyt Aaronin kanssa jäällä hiihtämässä ja siitä se innostus sitten lähti. Minähän olen tosi arka jäällä kulkija, pieni natina kun kuuluu niin meinaa tulla pissat housuun. :D Eikä asiaa yhtään auttanut useamman eri kaverin varoittelut heikoista jäistä. Kyllä, teitä oli useampi eli kenenkään ei tarvitse ottaa vastuuta mun pelottelusta yksin. Päätin kuitenkin uskaltaa Kangasalle Kirkkojärven jäälle Heidin jäljille ja onneksi lähdin, kivaa oli! :)

Kirkkojärvi oli oikein hyvässä jäässä, jälkiä kulki aivan keskelle järkeväkin, mutta me mentiin rantoja pitkin että saatiin kiva n. 5 km lenkki. Unohtui sitten vaan ottaa sykemittari mukaan enkä sports trackeriakaan siinä muistanut pistää päälle. Mentiin ensin 12 minuuttia putkeen hyvällä vedolla, jonka jälkeen päästin koiria vähän juoksemaan, kun luulin että oltiin jo lähellä lähtöpistettä. No, ei oltu ja mun puhti yksin hiihtää loppui, joten otin koirat uudelleen lyhyeen vetoapuun n. 3 min ja taas uusi pysähdys väärään rantaan. Koirat sai vähän aikaa hölkötellä kun etsiskelin olisko "maali" ollut jo lähellä, mutta sitten vielä kolmannen kerran pojat uuteen vetoon ja sitten löytyi oikea rantakin.
Lainassa oli vanhalta kaverilta GroPro-kamera ja vihdoinkin pääsin sitä käyttämään, tässä videota meidän menosta, ekan pätkän alku leikattuna (en usko, että ketään muuta kuin Immiä kiinnostaa katsoa 10 minuuttia pelkkää juoksemista ;)) ja vika pätkä. :)




Ei kommentteja: