keskiviikko 8. elokuuta 2012

Taas teloin

Eilen sitten illemmalla agilitytreeneissä tuntui (aika tavalliseen tapaan), että lihakset on hieman jäykät ja naureskelinkin siinä vähän venytellessä, että pitäis ottaa kunnolla tavaksi.. No, sitten siinä spurtatessa radalla Jerikon perään reisilihas revähti ihan kunnolla. Ei pystynyt enää yhtään juoksuaskeleen tyyppistäkään ottaa, kävelykin teki kipeää ja kotiin ajaessa kaasujalkaa piti välillä vähän auttaa kädellä, jos halusi siirtää parempaan asentoon.. Olin ihan varma, että mulla olis puujalka tänään ja kirosin jo sitä, kun huomenna on paimennuskisat ja sunnuntaina agilitykisat. Hätäilin ja aloin jo kyselemään Siiriä ohjaamaan Jerikoa. Mutta yllättäen tänään reisi onkin jo huomattavasti parempi, niin paljon, että olen aika varma että pystyn itse sunnuntaina radan juoksemaan! :)

Joka tapauksessa tänään vielä lepuutin jalkaa ja Tuija saikin ohjata Jerikoa treeneissä ja mä sain hyvän tilaisuuden kuvata. Harmillisesti en kyllä ehtinyt puomille riittävän hyvin mukaan (kun ei tällä jalalla spurttailla enkä siellä valmiiksi ollut), etten saanut haluamaani vauhdikasta hienoa puomikuvaa suoraan sivulta. ;) Joka tapauksessa Jeriko meni tosi hienosti Tuijan kanssa, on se vaan niin hieno poika! Ihanaa, kun sille on tekeminen niin mieluista ettei mitään väliä kenen kanssa. :) Tokihan Tuija on hyvin tuttu, mutta yhtä lailla Jeriko lähti viime syksynä tekemään Marjukan kanssa vaikka oli silloin vielä aika vieras. Jerikossa on kuitenkin sellainen ihana partiolaisasenne, Jeriko tekee kun sanotaan miten, ei sen väliä kenen kanssa. :))
Tässä siis kuvasaldoa. :)


Kivaa! 

I'm ready.











Jeriko odottaa ohjeita. :)













Ei, rima ei tippunut. ;)

Agilitytreenien jälkeen tehtiin vielä eteenlähetys niin, että Tuija vei palkkaa samalla kun otin Jerikon autosta. Osittain siis Jeriko näki, että sinne vietiin jotain, ei vaan tarkkaan, että minne. Ja olihan se hieno, aivan täysiä ja suoraan nurtsille, mutta sitten ei meinannut tennispallo vihreän keskeltä heti löytyä, mutta nopsaan kuitenkin. Olisin voinut välttää etsimisen kun olis pyytänyt maahan ja mennyt näyttämään, mutta nyt tehtiin näin ja hyvin se palkka sieltä löytyi. Lähetysmatka oli niin pitkä, että jos kokeessa etenee noin hyvin, niin maahanmeno tulee hyvissä ajoin mitään palkan etsintöjä. ;)

Niin ja ennen agilitytreenejä tehtiin pk-esteet kokonaisina noutoliikkeinä. A meni tosi hyvin, hypyn Jeriko meinasi palatessa koko ajan kiertää, menohyppy hyvä. Kun sitten vahvistin uudella "hyppy"-käskyllä ja Tuijakin seisoi esteen vieressä kannustamassa, niin sitten tuli myös paluun hienosti. :)

Palaten vielä tiistaina treeneihin, Ukko teki suoraa putkea ja siivekkeiden välistä juoksua putken jälkeen joka meni kivasti. Takaakierto tuntui sujuvan Ukolta kuin luonnostaa, helppo homma! :) Puomin kontaktia taas tehtiin ja kyllähän se nyt siinä pysyy, kun kerran joutui nostamaan jalat takaisin kyytiin, mutta tottahan se on, että puomi tarvis oman treenikerran, että vois rauhassa itse tehdä sitä. Ja vähän vaatii ehkä Ukolta vielä enemmän tasapainoa.. ;)

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Meillä oli Jerpan kaa kivaa.:D Kohtasihan ne minunkin herneet vastakäännökseen:)