sunnuntai 19. elokuuta 2012

Mahalasku

Tänään Takkujen agilitykisoissa, tuomarina radoilla Johanna Nyberg. Radat oli tosi kivan oloisia, vauhdikkaita. Jerikolla oli myös vauhtia, kun viikolla ei olla treenattukaan. Odotellessakin oli vaikeuksia pysyä karvoissaan ja haukahteli ja kiljahteli mitä ei kyllä yleensä tee! Tuloskin oli sitten sen mukaista...

Ensimmäiseltä radalta kaksi rimaa tippui, tulos siis 10 vp. Aika kympeistä nopein (-6,57) ja sijoituttiin 7.:ksi. Muuten siis tosi kiva rata, mutta hiton rimat ja lopussa puomin jälkeisellä toisella hypyllä meinas käydä pieni hama, kun Jeriko meinas lukea putken.


Toinen rata oli sitten kaiken kaikkiaan aika huono, hylky jo toiselta hypyltä kun Jeriko luki sen väärään suuntaan. Ensimmäinen ajatus oli, että Jerikon piikkiin, miten se saattoi sen ohjauksen väärin lukea, mutta Maija palautti mut ruotuun ja kertoi, että itse käänsin liian nopeesti rintamasuunnan. Ei sitä vaan osaa. No joo, sitten hetken matkaa menikin ihan kivasti, rimatkaan ei tainnut tällä radalla tippua, mutta sitten kyllä Jerikolla kävi mielestäni aivopieru, kun suoran putken jälkeen joka sylkee suoraan seuraavaan putkeen lähtikin "putki"-käskytyksestä huolimatta kääntymään viereiselle hypylle. WTF? :D No joo, sellaiset radat tällä kertaa, yritetään ensi kerralla paremmin.




4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Höpsis mikään mahalasku, ihan tavallista agilityarkea :D Välillä nollia ja sitten ei ihan. Ja hyväthän nuo radat oli!

Ja hei, nyt vasta lukaisin täältä, pahoittelen Remon aiheuttamaa jumia!! :/

Maija kirjoitti...

Nii ja nyt kun kerta analyseeraan näitä :D niin tuo Jerikn väärälle hypylle ajautuminen johtuu siitä, kun lähdet leikkaamaan takaa kohti hyppyä ja sun liikkeen suunta vie sinne hypylle :) vaikka kädellä kyllä näytät putkea.

Sabina kirjoitti...

Pöh, aina mun vika. :D
Ja siis tavallista arkeahan tämä on tosiaan, välillä menee hyvin ja välillä ei niin hyvin. Vielä on kyllä tekniikassakin niin paljon hiottavaa, että pitäis jonnekin erilliseen valmennukseen päästä jos sieltä saisi vähän lisänostettä.. ;)

Ja kuten videoista näkyy, niin jumit ei enää vaivaa ja alunperinkin aattelin, että Remon pölläytys oli vain pieni osasyy rankan pk-hyppytreenin ynnä muun lisäksi. Ja noitahan nyt sattuu..

Maija kirjoitti...

Joo ärsyttävä laji, kun aina kaikki on oma vika!! :D