perjantai 27. toukokuuta 2011

Päkäpää pässi

Oltiin taas Mahnalassa paimentamassa. Jeriko kehittyy kyllä koko ajan, mutta sitten tulee uusia vaikeuksia, esimerkiksi nyt Jerikon kovapäisyys niin kaarilla. Kyllä sai taas välillä keuhkojaan käyttää jos pyysin Jerikoa kaarelle ja se olisikin itse katsonut, että toinen suunta on helpompi, yritä nyt siinä saada kovapäinen koira toimimaan vaistojaan vastaan! ;)
Meni kuitenkin silleen tosi kivasti. Huomasin esimerkiksi, että nyt Jeriko käy ajossa maahan suoraan, eikä käännä selkäänsä lampaille. Muutenkin saatiin hyviä ajoja, poispäin ajoakin niin että olin Jerikon takana ihan. Edelleen kyllä ajoon pitäisi saada rauhallisuutta ja suoruutta, mutta pikku hiljaa. :)
Jeriko kävi nyt taas rohkeasti hakemassa lampaita aidan vierestä, vaikka yhden kerran yksi niistä nuorista pässeistä meinasi ihan alkaa uhittelemaan ja otti askeleen kohti ja oikein tömäytti maata. :D Pääsin kuitenkin siihen rohkaisemaan Jerikoa ja hyvin meni aidan ja lampaan väliin ja ajoi ne siitä irti.
Kaaret litistyi loppua kohden ja ajo parani, vielä kun saisi molemmat onnistumaan samaan aikaan niin olisi hyvä. :D

Tea oli taas katsomassa ja kuvaamassa, tässä linkkejä videoihin. Kiitos Tea! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Kj_DFsoeoAg


http://www.youtube.com/watch?v=oQnnws0zh4g

http://www.youtube.com/watch?v=H-Z1aGlAbsg

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tosi hienon näköisesti teillä menee jo! Huippua! Tehän ootte jo ihan pro kesän lopussa. ;) Kiva, kun on oot saanut taas videota! Meinaako Jeriko puottaa karvaansa ollenkaan, kun ainakin videolla näyttää melko paksulta turkki? Vai onko Jeriko kasvattanu kesätukan? :D

Sabina kirjoitti...

Koko ajan sillä on tuollainen pehko ollut, ei erityisen pitkä karva mutta sitäkin paksumpi! :D
Vähän elättelen toiveita, että pudottaisi jo jossain vaiheessa karvaansa, tai sitten pitää erkkarin jälkeen vähän avittaa furminaattorin kanssa. ;)