tiistai 24. toukokuuta 2011

Maanantaina agilitytreeneissä Jerikolla oli jotenkin huono keppipäivä. Viime viikolla oli tehnyt keppejä helposti kolmella verkolla ja lopulta pari kertaa vain kahdella verkollakin, nyt ei meinannut sujua vaikka verkkoja oli välillä viisikin, ei vaan keskittynyt ja sähelsi! Pariin otteeseen otin Jerikon sitten vaan pois kepeiltä ja vein autoon kun ei meinannut keskittyä vaikka kuinka helpotin. Tulihan niitä ihan onnistuneitakin keppejä, mutta aika takkuista pääasiassa. Ihme päivä. Muuten taas treenit meni oikein hyvin. Tehtiin myös keinua jota jo viime viikollakin aloiteltiin, Jeriko on kyllä hyvin luottavaisesti keinulla, heiluttelu ei hetkauta yhtään eikä tömähdyskään haittaa, enpä kyllä ajatellutkaan että haittaisi! ;)

Tiistaina käytiin Somerolla viimeisen kerran ennen kesää. Kesän aikanahan treenaillaan sitten lähempänä Tamperetta ja Somerolle palataan näyttämään mitä ollaan kesän aikana opittu heinäkuun lopussa. :)
Tänään meni ihan hyvin, Marikakin sanoi, että Jeriko on kehittynyt, varsinkin flankit kehittynyt paljon. Välillä kyllä tulee huonompiakin, mutta pääasiassa tosi hyviä ja kauempaakin pystyy lähettämään. Lähetin nytkin myös pysäyttämään lampaita jos ne lähti juoksemaan kohti aitausta jossa niiden kavereita oli, ja hyvin meni. Testasin vielä sitä, että hakeeko Jeriko tasapainon itsekseen kun Marjatta sitä pohti, enkä sitten kaarelle lähetyksen jälkeen pyytänytkään maahan tasapainossa. Jeriko kääntyi itse sitten tasapainoon ajamaan lampaita mua kohti, hyvä hyvä! :)

Ajoakin saatiin jo ihan hyvin treenattua, vaikka oli kyllä välillä työn takana saada Jeriko pysymään lauman takana! Hassu kun paimentaessa toi on välillä hyvinkin ohjaajapehmeä, mutta välillä saa huutaa ja huitoa että saa sen tottelemaan, varsinkin kun Jeriko päättää että haluttais flankki tehdä ja itse olen eri mieltä! :D

Tehtiin myös yksi häkitys ja häkistä poisajo. Häkitys oli aika haastavaa, mutta onnistui lopulta, tässäkin Jeriko yritti koko ajan lähteä kiertämään, mutta eihän se käy päinsä kun ei lampaat häkkiin mene jos tyyppi on siellä vastassa! :D Häkistä poisajo sitä vastoin onnistui todella helposti. Jerikon lähetys lauman taakse ihan ongelmitta, ja siitä sitten ulosajo kun ei oikein flankkiakaan päässyt tekemään. ;)
Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, sain taas hyviä vinkkejä miten voidaan jatkaa esimerkiksi poispäinajon treenaamista.

Ollaan nyt käyty kolme kertaa Päivi Nummen AVO-luokkaan valmistavalla tokokurssilla. Liikkeet alkaa olla melko hyvin kasassa, mutta puutteitakin on:
- Luoksetulon pysäytys vielä hieman valuva, kokonaisuudessaan liikettä ei olla juuri otettukaan
- Paikkamakuussa en ole piilossa vielä täyttä aikaa ollut, tänään olin 1,5 minuuttia ja hyvin meni.
- Kaukkareiden istumaannousu hieman hitaanpuoleinen, mutta tämä on kyllä vähän nillitystä, tekee vaihdot todella hyvällä tekniikalla eikä hievahdakaan, maahanmeno mukavan säväkkä

Meinasin kirjoittaa, että olen pohtinut kokeisiin ilmoittautumista, mutta jotenkin pääsi käymään niin, että ilmoittauduin jo ensi viikolle möllitokoon ja kahteen viralliseen kokeeseen kolmen viikon päästä. :D Möllitoko tulee vähän äkkiä, mutta kuten sanoin, liikkeet on jo kuta kuinkin kasassa, eikä mölleissä vielä tarvitse mitään priimasuoritusta olla. Paikkamakuun voin jättää väliinkin jos siltä tuntuu, mutta en usko kun on mennyt nyt niin hyvin, mun piilossaolo ei ole Jerikolle minkäänlainen ongelma. Treenailen sitä tässä vielä muutaman kerran ja päätän sitten.

Huh, nyt on sitten jotain mihin tähdätä, ja tähtäänkin noihin sillä ajatuksella, että tosiaan saisi tämän tokon "alta pois", ykköstuloksia siis hakemaan. ;)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Minne möllitokoon te ootte menossa? Mekin EHKÄ ollaan menossa ens viikolla Hyvinkäälle. Siis todellakin ehkä, kun ei meillä ne liikkeet ihan priimaa oo.

Sabina kirjoitti...

Ihan Tampereelle ollaan menossa. :)
No mutta menkää ihmeessä tekin! Ei meilläkään tosiaan välttämättä AVO-liikkeet ole niin priimaa kuin toivoisin, mutta ihan kelpaavaa tavaraa kuitenkin. ;)
Tänään tehtiin 3 minuutin paikkamakuu niin, että olin koko ajan piilossa ja piilon takana pojat pompotteli korista, hyvä häiriö oli ja hyvin meni! :)