lauantai 1. elokuuta 2015

Jotain aivan huikeeta!

En meinaa saada mitään kirjoitettua, kun tekee mieli koko ajan katsoa Jerikon tän päivän ratoja uudelleen. Tänään siis piirinmestikset Walatin järjestäminä. Muhun iski flunssa keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja edelleen nuhassa ja tosi tukkoinen, mutta selvittiin tästä päivästä kuitenkin ihan kunnialla.

Päivä alkoi joukkuekilpailulla, jossa oltiin joukkueessa Nappiksen ja Ainon, Katrin ja Taon sekä Samun ja Tarun kanssa. Nappis ja Aino teki heti hienon nollan ja me oltiin toisina vuorossa. Rima tippui radan loppupuolella. Hienoa oli se kuinka helposti keinun jälkeinen putken ohjaus onnistuikin pikku vekillä, vaikka sitä jännitin. Hyvää menoa kaiken kaikkiaan. Kokonaistuloksissa meidän joukkueen sijoitus oli 4./11. Hyvä meidän tiimi! :)

https://www.youtube.com/watch?v=AlhtKkFOBpc&feature=youtu.be

Sitten oli muutaman tunnin tauko ennen yksilökilpailuja, käytiin Nappiksen, Jaakon ja Katrin kanssa syömässä Koti Pizzassa. :P Sitten yksilöratoihin, jotka oli Salme Mujusen käsialaa. En muista koska viimeksi olisin ollut ko. tuomarin radoilla, mutta agiradasta näki melko nopeasti ettei siitä varmaan ihan hirveän montaa nollaa tule. Neljän esteen välistävedot mm. herätti hieman kauhun sekaisia tunteita. Kunnes tajusin, että mulle ihan täysin selkeä ja looginen valinta on mennä toisella puolelle ja tehdä takaakierto-välistävedoilla koko pätkä. Vähän meinas Jeriko alussa jäädä mun selän taakse eikä toisaalta ollut aikaa jäädä varmistelemaan, joten vaan painon eteenpäin ja huiskasin Jerikolle takaakierrot ja luotin, että tulee hypyn ilman mitään vetoja ja niinhän se hoiti homman! :) Olin todella tyytyväinen! Tuloksena radalta siis 0, aika -14,62, sijoitus 3./46 ja SERT-A!!!!! :))))))
Toisena ratana hyppyrata. Aika paljon kiemuraa, mutta meidän rata oli kyllä tosi sujuva ja hyvä, ei yhtään mitään valitettavaa.. Paitsi ehkä sitten lopputuloksia katsoessa se, että jos vaan itse olisin pistänyt enemmän prässiä ja raivoa päälle niin sitten ehkä.........
No, tuloksena joka tapauksessa tältä radalta 0 aikaan -16,13, sijoitus 3./46. Kokonaistuloksissa piirinmestaruuskisoissa saatiin siis pronssia ja tiukka oli skaba, kun kaikki kolme oltiin alle sekunnin sisällä kokonaistuloksissa! Että taas sitä jossittelun varaa... ;)Ihan oikeasti olen aivan sairaan onnellinen ja tyytyväinen ja onnea Piirinmestari Tommille ja Satiaiselle, sekä kakkosiksi tulleilla Siljalle ja Roihulle sijoituksesta sekä SERT-H:sta! En olis näin hienoa tulosta osannut meiltä odottaa ja toisaalta valaa vaan uskoa omaan tekemiseen, että erot oli noin pieniä. Mehän ollaan aika hyviä, koska Tommi ja Satiainen tai Silja ja Roihu ei todellakaan ole huonoja! Kyllä Jerikosta vielä agilityvalio tulee, ehkä meidän onni tästä nyt kääntyy. :)


Ei kommentteja: