lauantai 18. lokakuuta 2014

Oikeaa asennetta

Tällä viikolla treenit Ukon kanssa on mennyt kyllä todella kivasti. :) Torstaina otin Ukon Harrin treeneihin ja musta ainakin itsestä tuntui, että Ukko antoi itsestään nyt paljon enemmän kuin mitä yleensä. Ja ehkä se tunne tässä onkin tärkein, ei se mitä joku muu ulkopuolinen ehkä näkis. Ukko kuitenkin mielestäni työsti tiukkojakin käännöksiä tosi hienosti, käytti lihaksiaan ja taittui siivekkeen ympäri eikä vaan hypännyt suoraan. Sen lisäksi Ukko myös alastulon jälkeen lähti oikeasti juoksemaan ja mä se vasta juosta sainkin! :D Musta on kyllä kehittynyt aika hyvä juoksija, väittäisin. ;)

Mutta siis fiilis oli kiva, Ukko haukkui mulle ilman mitään hirveää hetsaamista ja lähti hyvin tekemään, pujotteli rytmikkäästi ja matalana ja teki aivan törkeen hienon puomin alastulonkin, ihan syöksyi sinne alas!! :)) Olin tosi tyytyväinen. :)

Eilen meillä kävi ilmastointinuohojaa/-huoltaja ja vaikka kirpaiseekin kassassa nyt aika napakasti, niin oli täällä ilmastoinnin säädöt kyllä niin päin peetä, että todennäköisesti talven aikana säästetään lämmityskuluissa helposti jo ainakin puolet siitä summasta. Ainakin toivon niin. Ei kuitenkaan eilen treenailtu sen kummempia, vähän pk-hyppyä pihassa ja se meni ihan kivasti Jerikollakin, kertaalleen metrin paluuhyppy ilman mitään arpomisia. :)

Tänään meni sitten aamupäivä lehtia haravoidessa ja niitä kyllä on TODELLA paljon! Pariin kertaan täällä on jo aiemminkin haravoitu ja kesän aikana kaadeltu muutamia pikku-vaahteria, mutta kyllä noista ensi syksyyn mennessä saa vielä aika moni lähteä ettei tällainen urakka ole silloin taas vastassa! Sillä välin, kun isäntäväki haravoi ja kuljetti lehtiä lehtikompostiin, Jeriko ja Ukko leikki, paini, juoksi ja leikki vähän lisää. ;)


Sitten käytiin Tamskin Tallilla Heidin kanssa treenaamassa. Ukko teki ensimmäisenä juoksu-A:ta. Huomasi, että itse olen ihan ruosteessa enkä osannut sijoittua niin, että näen mitä alastulossa tapahtui, mutta videolta katsottuna aikas kivasti meni. Ei nyt ihan päivänselviä kontaktiosumia, mutta teknisesti oikein kahdella laukka-askeleella alastulo ja osui kyllä kontaktin yläreunaan joka kerta. Ihan kivasti toi juoksu-A tosiaan sopii Ukon rytmiin. :)


Sitten otettiin pientä tokoakin Ukolle. Seuraamisessa oli aikamoinen häiriö, kun viereisellä kentällä agsattiin, mutta hitsi kun oli hienoa tekemistä Ukolla! Parhaimmillaan se näyttää näin hyvältä, tän vuoksi mä aina jaksan yrittää, ei se ihan pelkästä sisusta ole kiinni vaan myös siitä, että tiedä Ukosta löytyvän paukkuja hienoon tekemiseen! :) Ja epäileville Juudaksille täytyy heti sanoa, että ei ollut kiinni siitä, että lelu on kainalossa, tollaista menoa Ukko tarjoaa muutenkin parhaimmillaan, mutta nyt oman mukavuuden vuoksi laitoin vaan kainaloon. ;) Erityisen hienoa tossa oli se, ettei Ukko paineistunut tai häiriintynyt yhtään viereisen kentän metelistä ja toi ylipäätään kuinka Ukko seuraa: ei mitään paimen-hiipimistä tai kyyläämistä, koko ajan ryhdikkäänä ja aktiivisena. Love it! :) Heidille kiitos kuvaamisesta! :)


Ukko teki myös avoimen luokan kaukkareita ihan lähietäisyydeltä. Haen nyt siihen lähellä sitä oikeaa ilmettä ihan maltilla ennen kuin otan lisää etäisyyttä, ettei sitten tule sen vuoksi mitään jumitteluja, että fiilis on väärä. ;)

Jeriko teki kaikenlaista hauskaa ja Jeriko keksi ihan hauskoja juttuja itsekin. ;) Ensin ruudun merkkiä ja tilan puutteessa merkki oli vain metrin päässä seinustalla olevista hyppyjen siivekkeistä. Hinkkasin tähän Jerikolla vauhtia ja lopulta keksin heittää Jerikon eteen palkan, kun Jeriko on juoksemassa merkille. Kunhan heittotarkkuus oli kohdillaan, niin alkoi tulla ihan kivaa suoritusta.

Sitten otettiin luoksetuloa ja tässä alkoi Jerikon hassuttelut. Luoksetulomerkit oli A:n ja väliseinän välissä ja Jerikohan oli sitä mieltä, että kun este on tarjolla, niin se pitää suorittaa. Juoksi sitten A:n läpi ja kun tokaisin, että hupsis, niin Jeriko palasi takaisin A:n toiseen suuntaan ja teki 2on2offin. Ymmärsi vähän väärin sen missä se virhe sattui. ;) Toisellakin kerralla edelleen tuli A:n kautta. Sitten kun vaihdettiin luoksetulosuunta siten, että yksi pysäytysmerkki ehti olla ennen A:ta, niin alkoi taas tämäkin sujua. :D

Sitten Jerikolle vielä metallinouto. Metallikapulaan Jeriko ei ole koskenut vuoteen ja kun oma on jossain muuton jäljiltä hukassa, niin lainattiin Heidiltä. Hienosti Jeriko nouti ja hyvä ote metskuun, ei yhtään ällöttänyt. Palautus vaan tapahtui A:n kautta, kun hyppy oli siinä vieressä. :D Kerran muistutin palautuksessa hypystä ja sitten saatiin kolmannella ilman apuja palautuskin oikeaa reittiä.

Ei kommentteja: