sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

The day after....

Tänään piti käydä tekemässä kontaktitreeni ja paimentamassa, mutta jäi paimennuksen väliin, kun 3-tie oli suljettuna siellä sattuneen kolarin vuoksi.

Kontaktitreeni oli vähän väsynyttä mun osalta, Jerikolle tein aivan liikaa toistoja enkä edes tajunnut etupumpperia siirrellä kuin vasta puolessa välissä treeniä. Tän treenin perusteella aattelisin, että seuraavan treenin vois kokeilla ilman etupumpperia, koska nyt oman hajamielisyyden vuoksi vaan enemmän sotken sillä asioita. Katsotaan kuin kumpikin ottais ponnistuskohtansa ilman sitä, jospa se sieltä ihan luonnostaankin tulis hyvään kohtaan. :)

Ukko teki aika tasaista ja vahvaa sarjaa, ja sen kanssa maltoin pitää toistomäärän kohtuudessa. Ukko kyllä tekee sen verran kivasti ja tasaista sarjaa, että menin ihan ja ilmoitin Ukon kisoihin ensi sunnuntaille. Tulee vähän äkkiä, mutta otan sen nyt ihan harjoituksenakin ja pumpperien häivytyksenä. Sitä ennen ehditään ottaa 1-2 treeniä ja jätän pumppereita pois. Ja sitten jatketaan treenejä eteenpäin kisoista. Nyt tuli kuitenkin sellainen olo, että Ukolla menee niin hyvin, että voitais kokeilla miten A luonnistuu kisaradalla.. ;)


Jerikon kanssa tein tosiaan taas aivan liikaa toistoja. Viimeisellä sarjalla puolustukseni on, että piti ottaa loppuun pallon kanssa, kun tuli epäonnistuneita väliin, mutta tuli niitä toistoja muutenkin aivan liikaa ja varmaan sen vuoksi taso alkoikin laskea. Jerikolla siis suoritusten taso vaihtelee tosi vahvasti, tulee ihan loistosuorituksia, tulee loikkasuja ja sitten tarjotaankin jo 2on2offia. Ja tyhmänä moitin Jerikoa aivan liian tiukasti siitä, eihän sellaisella nyt mitään saavuta. Olis heti pitänyt ottaa se pallo sitten mukaan.. Ja se etupumpperi... Hohhoijaa mun kanssa. :D ensi treeniin siis jätän sen pois ja katsotaan menisko askeleet paremmin, kun mun väärin aseteltu pumpperi ei olis häiritsemässä...
Ei siis kovin hyvä treeni, mutta valtaosin voin kyllä ihan peiliin katsoa, kun syyllistä etsii....


Ei kommentteja: