tiistai 29. huhtikuuta 2014

BH Ypy

Eilinen oli taas sellainen "tukka putkella -päivä". Ensin kauheella kiireellä töistä pankkiin ja sitten sieltä kotiin, ehdin just voidella leivän mukaan ja sitten autoon ja nokka kohti Kyröskoskea. Kauhee flunssakin alkaa iskemään päälle ja kun ei meinannut oikea osoitekaan löytyä ihan heti, niin olin niin kiukkua täynnä, että meinasin kiukkuitkun autossa tirauttaa... Joo, univelkaa on "vähän". :D

Mutta onneksi koepaikalla oli niin mukava porukka ja kun kahviakin sai, niin äkkiäkös se mieli siitä kirkastui. Onneksi ei sentään oltu Ukon kanssa ekoina, ehdin siinä sitten kunnolla rauhoittua. Saatiin pariksi 0-koirakkona Sari ja Udo, paremmin ei olis voinut mennä. :)

Ennen meidän vuoron alku Ukko oli hyvässä vireessä, teki kivasti parkkipaikalla seuraamista jne. Kentälle tullessa iski kuitenkin paine päälle, ehkä meille molemmilla, mutta ainakin Ukolle. Enää ei pystynytkään pitää kontaktia ja hihnaseuruu oli käytännössä vain sunnuntaikävely, jossa Ukko rauhoitteli itseään haistelemalla maata. Tempon vaihdoksien jälkeen Ukko vähän terävöityi, samoin käännöksissä, mutta sitten taas palas laamailuun. Pari lisäkäskyä yritin antaa, mutta sitten päätin kävellä vaan mahdollisimman reippaasti kaavion läpi, jotta pääsen henkilöryhmän jälkeen kehumaan Ukkoa ja henkisesti vapauttamaan. Kävi niinkin hyvin, että nimenomaan henkilöryhmään Ukko paransi tosi paljon, selvästi alkoi ymmärtämään mistä on kyse ja sainkin sitten antaa kehut parannuksesta. :) Tästä arvosana puutteellinen ihan ansaitusti.

Vapaana seuraaminen oli jo huomattavasti parempaa joskaan ei lähellekään Ukon parasta. Hieman kontakti välillä eli ja juoksussa Ukko lähti jostain syystä rynnimään aika paljonkin mun edelle, mutta muuten hyvää suoritusta. Henkilöryhmä oikein hyvä. Tästä arvosana erittäin hyvä.

Liikkeestä istuminen meni oikeestaan moitteetta, voisi vielä nopeammin istua. Arvosana erinomainen.

Maahanmenon valmistelevassa osassa Ukko oli taas vähän ulalla, edisti aika paljon. Meni kuitenkin ekalla käskyllä maahan, tuli ihan hyvällä vauhdilla luokse vaikkakin voisi vielä hieman nopeampi olla, ja sitten tuli suoraan sivulle. Tän tiesi oikeastaan jo etukäteen, koska aina kun Ukko on yhtään paineessa, niin tarjoaa suoraan sivulle tuloa. Arvosana erittäin hyvä.

Paikkamakuussa Ukko oli vähän haistellut ja oli kyllä aika rennossa kylkiasennossa, kun palasin. Makasi kuitenkin rauhallisesti, mutta ylösnousuun tuplakäsky. Arvosana erittäin hyvä ja tottelevaisuusosa hyväksytty. Kaupunkiosuudessakaan ei mitään erityistä ja siinä sitten yhdeksän aikaan päästiin vihdoin koularia rikkaampina kotimatkalle! :D






Ei kommentteja: