torstai 10. huhtikuuta 2014

Rasti seinään sitten kun saadaan juoksukontaktitreeni tehtyä ilman mun sekoiluja...

Miten mä sen taas sanoisin...? Miten voi olla toi kontaktitreeni niin vaikeeta MULLE?? :D Ei jumaleissön mitä sekoilua taas. Ja sitten karhun annos siitä sekoilusta osuu jotenkin aina Jerikon kohdalle... Anteeksi vaan Nallu Nallukka. :(

Ukon kanssa meni ihan ok yhtä loikkaa lukuun ottamatta. Tehtiin siis vähän niin kuin radan osana A:ta ja sitten välillä taas ihan parin esteen kanssa ja heti palkka. Ukko teki aikaste hienosti ja kepit on kyllä saanut hurjasti vauhtia ja rytmiä. :)  Joka tapauksessa jätin nyt siis etupumpperin kokonaan pois ja nyt ainakin Ukko rytmitti ilman sitäkin mun mielestä hyvin, joten sitä ei enää takaisin taideta laittaakaan.


Samoin Jeriko rytmitti ylösmenon hienosti ilman pumpperia, joten se jää pois. On sitten yksi asia vähemmän, jolla voin sotkea. Niitä muitakin asioita on ihan riittämiin kuitenkin..... Aloin nimittäin tekeen jotain ihme ohjausta, joka hienosti videoltakin näkyy. Watch and learn guys! :D Ohjaan vastakkaisella puolella olevan putken päähän vähän niin kuin kahden vastakkaisen ohjauksen yhdistelmällä: leikkaamalla Jerikon juoksulinjaa työnnän sitä kohti seinää, mutta sitten teenkin samalla persjätön joka kääntäis oikealle?? WTF?! :D Tein ton Jerikolle vielä tosi monta kertaa enkä tajunnut liikkeen älyttömyyttä ennen kuin kotiin ajellessa. Voi huh huh sentään. Onneksi sentään viimeisen sarjan kohdalla osasin jättää kikkailut sikseen ja tehtiin ihan onnistuneet perusharjoitukset. :)



Ei kommentteja: