perjantai 27. heinäkuuta 2012

Jerikon uimakoulu

Tultiin mökille taas pitkästä aikaa, edellisen kerran oltiin täällä juhannuksena. Pitäis päästä käymään useamminkin, mutta nyt on ollut kaikenlaista menoa viikonloppuisin, häitä yms. No nyt kuitenkin päästiin ja koirat (varsinkin Jeriko) aivan innoissaan. Koirat pääsi sitten uimaankin ja Ukko innostui nyt uimisesta ihan tosissaan. Haki vesilelua aika kaukaakin ja jopa kilpaa Jerikon kanssa. Vauhdikasta menoa. :)



Nyt kun Jerikolla on sitten kilpailija lelun noutamisessa vedestä, niin Jerikon uimahypyt laiturilta venyi vielä aikaisempaakin hurjemmiksi, kun oli niin kiire hakemaan ettei Ukko vaan ehdi. :D Siis Ukkohan ei vielä mistään laiturilta hypi, mutta Jeriko pelaa varman päälle. ;)



Mä kaaduin tänään aamulla työmatkalla pyörällä. Yritin näppärästi kallistaen suorittaa alamäkiristeyksen nopeasti, maavara polkupyörässä oli vaan liian pieni ja poljin iski asfalttiin. Lopun varmaan arvaakin. Tuloksena sitten hieman kipeä pakara, polvi ja nilkkakin otti kyllä jotain iskua, mutta ei niin pahasti. Rapatessa roiskuu ja tekevälle sattuu.. Huomenna on sitten agilityn piirinmestikset, toivon mukaan toi ei tosta äidy, että pystyy radat hyvin juoksemaan..

Jerikon hyppyvideoita Matin puhelimelta ladatessa löytyi myös muutama kuva jota en ole aiemmin nähnytkään, tässä nyt niitäkin näytille. :)




Vähän vanhempaa kuvamateriaalia, kyllä Ukko onkin kasvanut!! Jerikokin saatu hetkeksi kainaloon, mutta ilmeestäkin näkee, että kauaa tässä ei viihdytä.. Siis Jerikohan on hellyydenkipeä ja rakastaa rapsutuksia, mutta se ei viihdy pehmeillä alustoilla tai aivan vieressä makaamassa, tulee ilmeisesti turhan lämmin..

 Tämän kuvan Matti lähetti mulle joskus viime kuussa puhelimeen, kun olin päivystämässä. Hieman nauratti, varsinkin kun en itse ollut se joka joutuu siivoamaan. ;) Ja Jerikosta on tismalleen samanlainen kuva pentuajalta, kun roskis levitetty ja syyllinen hieman nolona etualalla.. :D

Mä en kestä! Noin pieni ja suloinen Ukko oli, kun se meille tuli! Nyt se on jo iso poika! Samanlainen sylihiiri onneksi edelleen. <3

Ei kommentteja: