keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ankaraa tottelemista

Nyt ollaan sitten treenailtu todella ahkeraan tokoa, niin paljon ettei kaikesta viitsi tarkemmin kirjoittaa. Kiitos kuitenkin treeniseurasta Marjukalle, Tuijalle ja Hannalle! :)

Seuraamista ei olla juuri otettu paitsi jäävien yhteydessä. Hyvin seuraa kuitenkin, nyt ei ole edes silleen keulinut tai poikitellut.

Liikkeestä jäävät on nyt taas hyvin Jerikon mielessä, yhdellä toistolla ollaan ne menty läpi ja kun onnistuu molemmat peräkkäin niin olen jättänyt siihen. Kuuntelee taas paremmin käskyt.

Luoksetulon vauhti on ollut hyvin vaihtelevaa, välillä kovin hidas ja välillä taas liiankin nopea. Pysäytykset siitä johtuen hieman vaihtelevia, kovemmasta vauhdista toki onkin vaikeampi pysähtyä, mutta olen jättänyt palkkaamatta huonot ja ottanut uusiksi, ja sillä Jeriko on parantanut pysäytystää hidastamatta luoksetuloa. Pysäytyksen jälkeistä loppuosaa ollaan otettu myös vähän, hidas se on, mutta laukkaa silti.

Nouto on ollut nyt kovin hidas. Olen yrittänyt Jerikoa innostaa noutoon lähtemällä itse kilpaa kapulalle ja on tepsinytkin, mutta sitten taas välillä silti lähtee hitaasti. Laukkaa tässä kuitenkin, että kai se nyt ihan kelvollinen on, mutta nopeampaa toivoisin. Jatkossa täytyy alkaa tekemään noudosta enemmän innostavaa kisaamisella, paoilla ja lelulla hetsaamalla, viikonloppua ennen sille ei enää mahda mitään.

Kaukkarit.... Hiton kaukkarit. Välillä Jeriko tekee, välillä ei, aina kun tekee niin tekee tosi hyvällä tekniikalla, mutta välillä ei vaan suostu. Esim. eilen illalla teki tosi hyvän kaukkarisarjan, mutta tänään ei ole taas yhtään maistunut. Sellainen olo tulee, että kaukkarit on Jerikon mielestä vaan kertakaikkiaan turha ja tylsä liike, liian vanha ja pitkään osattu eikä sitten vaan välillä millään huvita tehdä. Tänään oli taas sama homma, mutta Hanna ehdotti takapalkan kokeilemista (välillä aiemmin on ollutkin, mutta nyt en ole aikoihin pitänyt kun on tuntunut ettei se ole yhtä hyvä kuin heitetty lelu) ja ihme kyllä Jeriko alkoikin nousemaan maasta vaikka ensin oli kuin liimattu mahastaan tantereeseen. Tälle ei nyt kertakaikkiaan mahda enää mitään, pitää vaan toivoa parasta, että kokeessa suorittaisi liikkeen.
Tänään harjoiteltiin sisällä istumaan-seiso -vaihtoja, ja niistä Jeriko tuntui huomattavasti motivoituneemmalta. Voisiko olla niin, että kaukkari-into palaisi kun opeteltaitiin noita VOI/EVL-kaukkareita ja varottais sitten liikaa hinkkaamatta niitä tylsiksi... Olisi pieni yllätysmomentti kun olisikin kolme liikettä joista valita..? Toivon mukaan, koska tää on ihan hirveetä. Itsellekin tullut ihan kammo kaukkareihin, kun koskaan ei voi tietää millä tuulella Jeriko on niiden suhteen, ja oma asennoituminen ja turhautuminen tietenkin vain pahentaa tilannetta. Se on varma, että jos Jeriko kokeessa ne tekee niin kehun ja hihkun oikein kunnolla vaikka tulisikin sanomista! :D

Hyppy on kyllä nyt ollut tosi hyvä, todella varmasti tulee esteen yli vaikka jäisi vinoon, ja hyvin on tullut nyt eteen istumaan. Paitsi tänään oli joku ihme päivä muutenkin ettei oikein napannut keskittyä, niin tulikin sivulle..

Voi olla, että on nyt vähän liikaakin tällä viikolla treenailtu, Jeriko on ehkä senkin vuoksi vähän väsähtänyt ja motivaatio ainakin tänään oli aika kateissa. Nyt sitten pidetään huominen täysin vapaata ja suorastaan tylsistytetään Jerikoa, lelut on nyt kerätty pois eikä Jerikoa ole tarkoitus edes huomioida niin paljon kuin yleensä, lähdetään leffaan ja muuta. Toivon mukaan pieni tylsistyminen saisi taas motivaation löytymään lauantaiksi!

Ei kommentteja: