torstai 25. elokuuta 2011

Agilitykisaura korkattu

Ensimmäiset startit nyt takana ja ihan hyvä fiilis. Hanna Löytynoja oli mukana katsomassa ja neuvomassa, kiitos Hanna ohjeista! :) Kiitos kannustuksesta paikan päällä myös Matille (Matti myös kuvasi radat), Tuijalle, Saralle ja Vellulle, sekä monille kotisohvan tsempittäjille! :)

Ensimmäiseltä radalta 5 virhepistettä harmillisesti kepeiltä. Yritin hidastaa Jerikon vauhtia ennen muuria, jotta se olisi pystynyt paremmin hakemaan keppien sisäänmenon, mutta eipä Jeriko hidastanutkaan ja meni sitten ensin ohi. Toisella yrittämällä kuitenkin hyvin ja loppuratakin sitten puhtaasti vaikka Jeriko välillä meinasikin lukea vääriä esteitä. :D Itse olisi kyllä pitänyt ennen pituuttaa kääntää jo kroppaa vasemmalle, että Jeriko oli tiennyt mihin ollaan menossa, ja vasen käsikin nyt pääsi tippumaan ja Jeriko tapansa mukaan lukitsi putken pimeän pään edestään kun ei ollut muutakaan vihjettä tullut.. Sain kyllä onneksi vielä käännettyä takaisin! Jatkossa kuitenkin treenin alle hidastaminen, kun Jeriko ei sitä selvästikään vielä oikein ymmärrä. Se olisi kuitenkin todella tärkeä taito maxikoiran kanssa jos on tiukkoja käännöksiä tai muuten tarvitsee hidastaa! Ja oma ohjaus tarvitsee luonnollisesti myös lisätreeniä! ;) Sijoitus tältä radalta 5/27, ei paljon lämmitä kun ei ole nolla, mutta ei huonosti ensimmäisiksi kisoiksi!

 http://www.youtube.com/watch?v=TL02Jb7U1Xg

Toiselta radalta tuli sitten hylsy. En itse tajunnut, että olisi pitänyt kepeillä ottaa vähän sivuttaisetäisyyttä Jerikoon ja jouduin sitten väistämään keppien jälkeen muuria jolloin vedin Jerikon seuraavalta hypyltä sivuun. Ja kun putken pimeäkulma tarjoutui siihen niin mukavasti niin sinnehän Jeriko sitten sukelsi! :D Jatkoin kuitenkin rataa ja Jeriko teki todella hyvät kontaktit tähän, edellisellä radalla jäi kontaktin päälle seisomaan, mutta nyt meni kunnolla etutassut maahan, hyvä! :) Loppuradasta oli myös sellaisia tiukkoja mutkia joissa olisi hidastaminen ollut paikallaan ja Jeriko hyppäsi yhden hypyn väärään suuntaan (koska juoksin vinosti estettä kohti ja Jeriko tuli mun linjan mukana, olisi pitänyt juosta hypyn suuntaisesti) ja loppusuoralta jäi yksi välistä (en ehtinyt valssata kunnolla ja valssia ylipäätään yritin, koska pelkäsin että Jeriko jatkaa kahdelta hypyltä suoraan vaikka pitäisi kääntyä jos en vahvasti näytä ettei sinne mennä..), eli hylsy olisi tullut joka tapauksessa! ;) Jatkossa kepit tarvitsee edelleen paljon treeniä, että uskallan ohittaa Jerikon tai tarvittaessa juosta kauempana sivulla.

 http://www.youtube.com/watch?v=d3c8tZjxqcI

Mutta ei nyt mikään aivan surkea alku kisauralle, tästä se lähtee! 5 virhepistettä ensimmäiseltä radalta oli tosi hyvin! Ensi viikon lauantaina sitten uutta yritystä kehiin.. ;)

Ei kommentteja: