torstai 12. huhtikuuta 2018

Mitä arvostan koirissani? Osa 3: Jupiter

Jo etukäteen kun mietin mitä voisin Jupiterista kirjoittaa, tuli mulle aika selkeästi ajatus, että se on se yhteinen taival joka arvostusta koiraa kohtaan nostaa.

Totta kai pidän ja arvostan monia ominaisuuksia Jupiterissa. Se on ihanan iloinen ja aina innokas. Jupiter on myös nopea oppimaan ja tekee kyllä aina hyvällä vireellä eikä jähmi yhtään. Paimennuksessa arvostan sen luontaisuutta ja ohjaajanöyryyttä sekä miellyttämisenhalua, jotka tekevät kouluttamisesta helpohkoa. Agilityssä se on vauhdikas ja silti kuuliainen. Vetolajeissa todella haluaa vaan juosta täysiä.

Silti ei olla vielä lähelläkään määränpäätä missään lajissa, joten ajatus loppuu vähän niin kuin tähän. Paljon on hyviä asioita ja lupauksia hienosta yhteisestä matkasta, mutta vielä paljon edessä koettavaa.

Jään siis odottamaan Jupiterin kasvua ja aikuistumista sellaiseksi kuin se tulee olemaan, sekä yhteisen matkan karttumista eri lajian perissa. Katsotaan mitä titteleitä se sitten tuo tullessaan, ehkä jopa jonkun läjän titteleitä, joita voi arvostaa. ;)

Ei kommentteja: