keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Aamukampa

Kahdeksan piikkiä aamukammassa. Hui kun tuntuu pitkältä ajalta. Ensi viikon torstaina meille muuttaa tämä ihanuus.


Kennelnimi ei vissiin ole vielä ihan lukkoon lyöty eikä kutsumanimikään. Mutta yksi aika vahva ehdokas on. ;) Aika pennulle on kyllä nyt just oikea ja odotan pentua ja yhteisen matkan alkua todella innoissani. Ja kyllähän pennulle jo onkin varattuna monenlaisia koulutuksia ja suunnitelmia, ihan uudella ilmeellä alkoi katsomaan koulutustarjontaa kun on uusi tabula rasa tulossa. :) Meille on tiedossa peltojälkikoulutusta (myös Jeriko osallistuu), leikkikoulutua (vaikka varsinaisesti oppia siihen tämä pentu ei kyllä kaipaa! :D Mutta saapahan sosiaalistamista uudessa ympäristössä ja montsumaalimiehen ajatuksia pikku tirriäisestä), haun alkeiskurssia, projektikoirakkona olemista ja syksyllä Jari Kantoluodon tottisseminaaria. Ja ennen kaikkea paljon maailman katselua, yhdessä hengailua ja suhteen luomista.

Jos aika pennulle on just oikea, niin on kyllä yhdistelmäkin mistä pentu tulee! Olen tässä jo jonkin aikaa katsellut pentueita ja pari vähän vakavampaakin ajatusta on ollut, jotka sitten on jäänyt. Mutta aikaisemmin ei ole ollut näin hyvää fiilistä siitä kuinka pentueessa täyttyy mun kaikki toiveet. Molemmat vanhemmat paimentaa ja on hyvistä suvuista, molemmat tekee tokoa/tottista hienolla ilmeellä ja iskä kisaa pk-puolella ylimmässä luokassa. Potkua löytyy myös agilityyn.

Ja niin hienot lähtökohdat kuin onkin ja suunnitelmia paljon, niin sen olen oppinut, että jokainen koira on oma yksilönsä ja sillä mennään mitä on. Liikaa isoja tavoitteita tai odotuksia en laita, vaan odotan enemmänkin innolla sitä, että saan pennun kotiin ja voin alkaa tutustumaan siihen. :))

1 kommentti:

Päivi S kirjoitti...

Jee! Niin hienoa, sulle tulee Penan velipuoli :)