tiistai 7. maaliskuuta 2017

Viimeistelyä

Käytiin viime viikolla kaksikin kertaa koiria uittamassa, torstaina Nassun ja Milon kanssa, ja sunnuntaina Ilonan ja Kirin kanssa. Ukko sai samalla vähän erilaista voimatreeniä ja onhan se kyllä hitsin voimakas ja nopea uimari! :)







Eilen käytiin tekemässä pieni viestilähtöharjoitus ihan siltä varalta jos sitten Ilona ja Ukko sinne viestijoukkueeseen päätyisi lähtöpaikalle. Muita koiria ei ollut häiriöksi, mutta ajattelinkin, että on reilumpi koiran kannalta kokeilla yksi uusi asia kerrallaan, eli nyt vaan se että olen valjaissa kiinni ja rinnalla. Tehtiin kolme kohtuullisen lyhyttä pätkää niin, että kahdelle niistä Ukko joutui jopa hieman loivaan ylämäkeen ja pieneen mutkaan vetämään mua perässään ja hienosti meni! Ei yhtään yrittänyt taittaa mun eteen vaan keskittyi vaan suoraan juoksemiseen ja pysyi hienosti rinnalla. Oli se oikeastaan vähän odotettavissakin, kerrankin putkiaivoisuudesta on hyötyä kun ei ehdi ajatella kuin yhtä asiaa kerralla eikä sitten hämäänny pikku asioista jos edelleen saa toteuttaa sitä tärkeintä asiaa. ;)
Lisäksi Ukkohan on itse asiassa tehnyt Kuntokoirassa vuosia sitten (joo, aikaa siitä kyllä on) yhteislähdön juoksukisaan eikä se sellaisessakaan ehdi ketään muita ajatella paitsi ehkä siinä mielessä, että ohi pitäis päästä. Eli hyvältä näyttää. :)

Tänään molemmat pojat sai hieronnan ja Ukon kohdalla oli kyllä hyvä, että vielä ehdittiin käsitellä. Hieman oli toisen lavan edessä isompaa jumia vetämiseen liittyen ja vasen puoli kropasta oli vähän jumissa. Jerikolla myös oli vasen puoli jumissa ja vasemman lavan takana kova revähtänyt lihas (ainakin kerran olen nähnyt kun liukastui ihan jalat altaan, en tiedä tuliko siitä). Mutta hyvä että tuli hoidettua. :) Nyt on Ukko sitten valmisteltu viikonloppua varten eikä tarvi muuta kuin kääriä se kuplamuoviin.

Pennun tuloon on myös valmistauduttu: leluja ostettu, uusi naksutin ostettu hukatun tilalle, penturuokaa ostettu. Huomenna pitäisi vielä osata päättää  millaisen pannan ja valjaat haluan, tänään en Mustissa ja Mirrissä vaan saanut päätöstä aikaiseksi. :D Ja huomenna vielä peti, niin eiköhän sitten ole kaikki valmiina. :)

Ei kommentteja: