perjantai 6. maaliskuuta 2015

Jaksaisko sitä nyt jotain päivittää...

Edelleen on ollut vähän ankeita fiiliksiä, mutta kyllä niistä on alettu pikku hiljaa nousta. Sunnuntaina lähdin sitten vetohiihtotreeneihin Haavistolle. Latu oli yllättävän hyvässä kunnossa ja Ukon leikkaushaava aivan täydellisesti parantunut (ammattilaisen näkemys ;)), joten mikäs siinä kahdella koiralla vedättäessä. Tehtiin talven paras aika ja varmaan parhaaksi jääkin, matka 3,68 km, keskivauhti 2:54 min/km. En edes kaatunut joten tosi ehjä suoritus ja kivaa oli.. :)

Maanantaina oli mun oma koulutusvuoro ja ihan älyttömän määrän hyvää fiilistä saan kyllä tosta muiden kehittymisen seuraamisesta. Ollaan tehty ryhmäläisillä puomia aluksi mattoa juoksuttamalla, sitten yhtä lankkua juoksuttamalla ja siitä pikku hiljaa kokonaista ja sitä korottamalla. Viime viikolla kaksi jo teki kisakorkuista kokonaista puomia ja nyt koko loppu ryhmä ja hitsi olen ylpeä niistä! Ihania koirakoita koko porukka, en olis voinut parempaa porukkaa saada ekaksi koulutusryhmäkseni. :)

Tiistaina Ukko pääsi sitten itse agilitaamaan. Ainakaan toistaiseksi ei mitään suurta muutosta aikaisempaan, mutta hallilla ylipäätään Ukko ei enää pyri narttukoirien luokse. Ehkä voisi keskittyminen siitä lähteä parantumaan ylipäätään.. Oma meno Ukon kanssa videolta katsottuna on kyllä ihan onnetonta töpöttämistä. Hidastaako sekin Ukkoa? Ukon kanssa on jotenkin tosi vaikea rytmittää. Pitäiskö mun vaan painaa menemään ja ohjata edeltä? Välillä on kuitenkin tuntunut, että liian vauhdikas meno multakin on sitten jotenkin pistänyt Ukon jähmimään... Ja sitten on se ongelma, että kun Ukko ei vastaa mulle samalla mitalla vaikka kuinka painaisin menemään, niin sitten itsekin valun tollaseen löysäilyyn... En tiedä.

Torstaina Jerikon kanssa agilitytreenit ja meni kyllä taas todella hienosti. Jerikon kanssa se tunne vaan on läsnä, se antaa 100% ja mä annan... no, yleensä 100% ja välillä löysäilen ja Jeriko pelastaa omilla taidoillaan... :D No tällä kertaa en edes tainnut löysäillä niin pahasti. Paria kohtaa korjailtiin paremmaksi, mutta pääosin kaikki just niin kuin piti. Yllätettiin myös Harri tekemällä kellottamalla parempi aika tiukoilla käännöksillä, mutta kyllähän Jeriko aika pienissä tiloissa kääntyy kun ajoissa kertoo. :)

Tokoa ja tottista ollaan pikkasen nysvätty lenkeillä. Viimeksi kun tein Jerikolle jäävät ja luoksetulon, niin se meinas ennakoida lähdön (pysähtyi kyllä itse yhden askeleen jälkeen), tuli IHAN SAIRAAAN lujaa, tikku suoraan eteen ja joo myönnetään, törmäs vähän. :D Mutta siis ihan sika hyvää asennetta, prkl. Pikkasen särmien hiomista niin on täydellinen. ;)

Ukko taas alkoi jähmimään luoksetuloa. Oon tehnyt pääosin läpijuoksuja, ihan muutaman pyssärin. Mutta olen ehkä tehnyt virheen siinä, että käytän eri kutsua ekassa lähdössä ja sitten pysäytyksen jälkeen. Nyt oli vaan niin tahmee. Vielä meinasin erehtyä palkalla (kepillä) yrittää hetsata, kunnes äkkiä tajusin, että palkitsin jumimista ja tilanne vaan pahentui seuraavalla kerralla. Huomenna tämä liike pääsee sitten Kärnän koulutuksessa ongelmaliikkeen prototyypiksi, vaikka muitakin vaihtoehtoja riittäisi... :D

Tänään kävin toista kertaa ratsastamassa ja kivaa oli! Heppa oli tänään vähän ehkä vauhdikkaampi kuin ekalla kerralla, mutta edelleen tosi kiva. Siis en oo kyllä ennen tavannut noin vähän ratsastettua ex-ravuria joka olis noin joustava ja noin auki kuuntelemaan. Ihana. :) Tänään vauhtia oli sen verran, että halus itse nostella laukkaa ja se laukkakin oli ihanan rytmikästä ja tasapainoista. Ei vaan lumisohjossa uskalla kauheesti laukkailla, ettei liukasta. Mutta kivaa oli ja nyt tunnen sen kyllä lihaksissani, että tuli tehtyä vähän pidempi pätkä. :D

Ei kommentteja: