torstai 26. huhtikuuta 2012

Hyvää mieltä flunssaiseen päivään

Sain haasteen Nastasialta. Varoitan jo etukäteen, saatan "matkia" pari asiaa sulta Nassu! ;)

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).


1. Aamut, kun herätyskellon soiton jälkeen Jeriko tökkää nenällään ja tulee rapsutuksia hakemaan. Jokainen päivä aloitetaan "aamurapsuilla". :)


2. Maalaiselämä, mökillä tai muualla. Rentous ja kiireettömyys vaikka hommia kyllä saattaa riittääkin. :D Kesäaamut, kun herää lintujen lauluun. :)

3.  Rento ilta kotona, hyvää ruokaa, herkkuja ja vaikka joku leffa.

4. Jeriko ja Ukko mötväämässä (lue: painimassa). Jeriko (tai Ukko) nuolaisemassa kissan korvaa.
 Ei voi muuta kuin hymyillä. <3


5. Kissa kierimässä hiekassa auringonpaisteessa. Kissan lämmin turkki auringossa. Kissat todella osaa nautiskella! :)

6. Pitkät lenkit metsässä. Jeriko, kun se tuo keppiä heitettäväksi ja sen ilme on NIIN onnellinen <3 Hassut haukahdukset Ukolle keppi suussa. :)

7. Ystävät ja ystävän halaus.

8. Ihmisten kohteliaisuus ja avoimuus. Juttutuokio tuntemattoman vanhuksen kanssa, joka pysäyttää näyttämään puusta lintua ja kysymään mikä se on. (ei harmainta aavistusta! :D)


9. Uudet tuttavuudet koiramaailmassa. Kilpailuhenkeä, kyräilyä ja toisten takana puhumista on ihan riittämiin, ihanaa kun koirat edelleen tuo myös ihmisiä yhteen hyvällä tavalla. :)


10. Nukkuva koira (tai kissa) ja kun painaa kasvonsa sen turkkiin tai poskelle. <3


Haastan: Immin, Hannan, Maijan, Emmin ja Mian. :)


Sitten vielä pieni päivitys meidän touhuista noin muuten. Jotenkin on ollut hirveen kiireistä ja tuntuu, että treenit on jääneet jotenkin vähälle.. Ainakaan ei olla treenattu meidän normaalilla tahdilla.. :D Mä olen kyllä ollutkin flunssassa nyt koko viikon, se puolustukseksi. ;)

Maanantaina käytiin kuitenkin Kaislan kanssa vähän treenailemassa, lähinnä sitten tuli otettua Ukon kanssa, kun Ukko ei vielä oikein osaa odottaa vuoroaan. Ukon kanssa vaan leikittiin kentällä ja Ukko kyllä palauttaa patukkaa luonnostaan TODELLA hyvin, kun se vaan haluaa niin kovasti leikkiä yhdessä! Ukko suorastaan hyppää syliin patukan kanssa. :D Kai tässä vielä joku taantumus vielä tulee kuitenkin... Mutta siis ylipäätään Ukko leikkii tosi innokkaasti ja hyvin. Hyvältä näyttää. :)
Maahanmenoa ollaan tehty ihan muutamia kertoja sheippaamalla. Ukon kanssa joutui nimenomaan sheippaamaan maahanmenoa vilkaisusta alaspäin, kun Jeriko muistaakseni tajusi tarjotakin sitä aika nopeasti. Toisaalta Ukolle ollaan tehty jo niin varma istuminen, että sekin varmaan siinä alkua haittas. Mutta nyt Ukko kyllä tarjoaa todella hyvää suoraa maahanmeno-asentoa ja olen siihen liittänyt käskyä. Jännä tosiaan kuinka Ukko istuu ja menee maahankin paljon ryhdikkäämpänä kuin mitä Jeriko pentuna, hassuja pikku eroja koirissa. :)

Ukon istuminen on kyllä jo aikas varma ja pitkä. Istuu kylppärissä avoimen oven edessä Jerikon kanssa odottamassa pesua pitkiäkin aikoja, lenkkipolun alussa pistän koirat aina istumaan ja olen nyt päässyt kävelemään parinkymmenen metrin päähän ja nopeasti käynyt polun mutkankin takana. Välillä Ukko meinaa toki noustakin, mutta siis hyvin se kyllä korjaa toimintaansa ja pysyy jo tosi hyvin odottamassa. Jopa yksin ilman Jerikoa tukena! :) Pitäis varmaan pikku hiljaa aloittaa hyppy-pomppu -häiriöt myös asentoihin, kuten Jerikonkin kanssa tuli tehtyä kaikenlaista hullua haarahypyistä kuperkeikkoihin. :D

Jerikon kanssa tehtiin sitten maanantaina vähän seuraamista ja liikkeestä jääviä. Jeriko oli hirveillä kierroksilla, kun oli joutunut odottelemaan tosi pitkään ja välillä käynyt vaan hakemassa frisbeetä samalla, kun palkkailin Ukkoa odottamisesta. Seuraamiseen meinasi siis pitkästä aikaa tulla ääntä mukaan. :( Jäävät meni kai aikalailla oikein käskyistä, mutta seisomassa ei jostain syystä meinannut malttaa pysyä suorana, kun kiersin takaa.
Tunnaria Jeriko teki myös, ensin pari kertaa kuudella kapulalla jolloin ensimmäisellä toistolla yhtä väärää käytti suussa ja toinen toisto meni ihan hyvin. Heitin sitten kuitenkin aivan kaikki kapulat (20-30 kapulaa) maahan sikin sokin ja sinne oma sekaan. Kylläpä nyt tekikin tarkasti. :) Aattelin, että pitäis muutenkin tunnariin ottaa häiriötä niin, että siellä on kaikenlaisia muitakin esineitä joista ei saa välittää (jonkun treenikaverin tavaroita tms).

Tiistaina oli Päivin agilitytreenit jotka meni ihan kivasti. En hirveesti rataa jaksanut juosta, pientä pätkää kuitenkin mikä meni ihan kivasti. Persjättöä harjoiteltiin, mutta tällä kertaa Jeriko hyppäsi ihan hyvin, joten voi olla että se edelliskertainen johtui vaan siitä kun olin vähän liikaa treenaillut viereisellä kentällä itsenäisesti..

Lauantaina olin ihan menossa agilitykisoihin, kunnes huomasin etten ole muistanut ilmoittautua! Aika vaikee sitten mennä. :D
Tajusin myös, että meillä on tosiaan seuraava koe ensi tiistaina, siis vappupäivänä! Pitää tosiaan Jerikon kanssa käydä ihan kaksin treenaamassa vaikka tänään illemmalla. Ei kokeeseen nyt ihan kylmiltäänkään uskalla mennä. :D
Sunnuntaina on paimennuspäivä Somerolla, odotan kyllä innolla!! :)

Ei kommentteja: