lauantai 11. joulukuuta 2010

Agilityä, tokoa ja hakua

Eilen hallivuorolla otettiin ensin vähän tokoakin. Pistettiin koirat paikkamakuuseen, melko lyhyt oli tarkoitus tehdä, mutta kukaan ei ottanut aikaa, luulen että Jeriko makasi ehkä reilun minuutin. Kävin kyllä palkkaamassa väleissä. Ihan hyvä harjoitus sinänsä, halleissa on aina se että siellä alusta aina haisee ja nytkin Jeriko yritti haistella, mutta jätti haistelun hyvin käskystä. Makasi hyvin ja ryhdikkäästi, melko varmastikin koko ajan Ronja ja Theban välissä. Ollaan paikkamakuuta tehtykin nyt joka ilta ruuan yhteydessä, pistän Jerikon makaamaan ja kupin maahan, ja vapautan sitten jonkun ajan päästä. Reilu 2 minuuttiakin menee ihan hyvin, välillä kyllä saattaa pientä ääntelyä tulla kun on malttamaton, mutta sinänsä hyvin, hyvä asento, ja hyvä virekin sinänsä.

Otettiin myös seuraamista. Vähän meinasi pomppia Jeriko, agilityhallissa on kierrokset vähän liian korkealla eikä meinannut malttaa seurata kunnolla. Ihan hyviä pätkiä tuli silti. Liikeeestä maahan hyvä ja varma. Liikkeestä seisomisessa meinasi tarjota koko ajan maahan, onnistui vasta kun annoin käsimerkin. Esimerkiksi lenkeillä kun teen molemmat peräkkäin onnistuu hyvin, mutta varmaan nuo kierrokset teki sen ettei malttanut keskittyä tarpeeksi ja tarjosi vaan sitä jonka kokee helpommaksi. Lisätreeniä vielä niin kyllä se siitä.

Agilitytreeni meni ihan hyvin, jotenkin silti tuntui jäävän jotain hampaan koloon. Jeriko ei tuntunut oikein kuuntelevan tarpeeksi hyvin, ja kun tein kaksi vierekkäin estettä ja siitä putkeen, niin ei meinannut putken suu löytyä kun haukkui vaan niin lujaa ettei kai sitten kuullut mitä itse huusin. Putken suulta oli kaksi peräkkäin estettä, tässä Jeriko meinasi taas kiertää jälkimmäisen, piti oikein vahtia että onnistui. Kepit meni kivasti, vauhtia alkanut tulla aika paljon niihin, Jeriko tykkää tehdä keppejä. Ihan hyviäkin suorituksia tuli, mutta jotenkin pikkaisen ärsyttävä treeni, haukkuminen ottaa päähän.

Tänään oli taas hakutreenit. Ilma oli tosi kiva, luvattu oli 10 astetta pakkasta, mutta olikin vain muutama aste, ei tullut kylmä. :)
Jerikon kanssa jätettiin makkararinki tällä kertaa kokonaan pois, ukkojen haut leikkipalkalla. Ensi tehtiin pari pakoa, ensin juoksi Tarmo ja sitten Tuija, samalla kun Jeriko oli Tuijan luona leikkimässä juoksi Tarmo jo uuteen piiloon ja tehtiin haamulähtö. Viimeisenä vielä pako. Kyllä hyvin lähtee Jeriko perään, myös haamu meni hyvin, jatkossa varmaan siirrytään haamuihin ja sitten pikku hiljaa huudoilla voi jo lähettää hakemaan, ei nyt varmasti ihan ensi treeneissä, mutta hyvältä näyttää. Jeriko on niin avoin ja rohkea ettei ole mitään ongelmaa juosta metsään ihmisiä etsimään, ja leikkiminen aivan superhauskaa! :)

Ei kommentteja: