sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Jerikolle aginolla ja 3.sija

Tänään Ukko vietti vapaapäivää ja käytiin Jerikon kanssa Takkujen kisoissa SDP:llä. Osallistujia oli aika vähän, mutta kyllä siinä silti vierähti melkein koko päivä. Anne Viitanen ja Kari Jalonen tuomareina, tykkäsin radoista. :)

Ekana oli Karin tekemä agilityrata. Tosi kivaa menoa, muurinpalikka tippui pienestä hipaisusta, kun kiritin Jerikoa eteenpäin ja kontaktit ei nyt ole kyllä ollenkaan hyviä. :D Itse sitten vielä A:n toisen kerran tulemisen jälkeen vein Jerikon ihan suoraan hypylle, kun piti mennä suoraan putkeen. Tajusin sen vasta kun Jeriko oli jo lähtenyt hyppäämään. Pöljä minä.


Seuraavana oli Annen tekemä hyppäri ja oikein kivalta tämäkin vaikutti. Olen alkanut ottamaan vähän niin kuin vauhtilähtöjä ja vauhdikkaita ne onkin, kun Jeriko on alkanut vähän varastamaan lähdöissä. ;) Pituuden viimeinen palikka kaatui kevyestä kosketuksesta, mutta yksikään 65 cm nostettu rima ei tippunut. :) Pituutta täytyy kyllä treeneilla reiluilla pituuksilla jatkossa. Tuloksena siis 5,-10,14, etenemä 4,65 m/s. :)Viimeisenä agilityrata joka oli joko Karin tai Annen, en oikein ottanut selvää kumman mutta Kari sitä tuomaroi. :D Kiva rata tämäkin. Pituudella kuului pieni rapsaus (pituutta pitää ihan tosissaan treenata) ja oletin palan kaatuneen, mutta nopean asian rekisteröinnin jälkeen en sitä jäänyt yhtään miettimään vaan vedettiin tunteella loppuun saakka. Ja hyvä että vedettiin, kun ei se sitten ollutkaan kaatunut ja tultiin nollana maaliin. :) Tulos siis 0 aikaan -6,10, etenem 4,33 m/s. Sijoitus 3./20. :)Aivan huikeeta, tosi tyytyväinen olen päivään. :) Käytiin sitten vielä Ilonan, Kirin ja Millin kanssa lenkillä, sai Ukkokin palauttelevan lenkin eilisen jäljiltä. Itse kävin vielä hiihtämässä 6,5 km ilman koiraa ja nyt vedin kyllä sellaisella sinnikkyydellä koko lenkin läpi enkä antanut yhdenkään mäen pysäyttää enkä ottanut taukoja, että en tiennytkään, että musta voi saada noin paljon irti. ;) Treenisuunnitelma tehty ensi viikolle ja sitten raivolla vaan lauantaina ladulle. :D

Tänään on sadellut vielä niin upeita kuvia nettiin eilisistä kisoista, että pakko julkaista. On se Ukko vaan pirun hieno ja komea koira, vaikka itse sanonkin. :)


Sairaan komea koira :)))


Maalisuorallakin jaksaa vielä rypistää :)

Maaliviivalla: "Hei, mitäs te muuten siinä oikein kyyläätte?"


Ei kommentteja: