lauantai 12. tammikuuta 2013

Ukon eka agistartti

Tänään oli Ylökkillä agility epikset ja kun menin sinne muutenkin talkoilemaan, niin päätin sitten osallistua Ukon kanssa putkiluokkaan. Rata kun rakennettiin alkoi hieman alku jännittämään, helppo suorahan se oli, jos koira osais jo itsenäisesti lukea esteitä ja suorittaa ja voisi itse mennä esim. kolmosesteelle odottamaan. :D Minä sain sitten vaan tyytyä juoksemiseen, mutta hitsin hyvin rata kyllä meni, minä ehdin ja Ukko oli taas niin kuuliaisena että. Esteille/eteenpäin irtoamista Ukko ei vielä osaa, mutta vastahan tässä alkeissa ollaankin. Mutta sitten kun se saadaan kuntoon, niin Ukosta tulee sika upee ja nopee! :) Nyt saatiin tyytyä toiseen sijaan, ensimmäiseksi sijoittuneet veti nimittäin sellaista vauhtia ja oli kyllä koirakin jo niin osaava, että oksat pois! :D


Olin kyllä tosi tyytyväinen Ukkoon, hallilla oli hirvee härdelli, paljon koiria siinä lähdön tuntumassakin ihan selän takana. Ukkohan olisi taas alkuun halunnut mennä kaikki pusuttelemaan, mutta sitten kun lähtöön valmistauduttiin niin alkoikin tarjoamaan perusasentoa ja lähdössä keskittyi vain rataan. Tosi hyvin ensikertalaiselta, on se vaan hieno pieni Ukkeli! :))

Jerikokin starttasi kisaavien luokassa. Päätin käyttää tilaisuuden hyödyksi, kun oli kisatilanne ja laitettiinkin Jerikolle kosketusalustat kontakteille niin ettei Jeriko sitä nähnyt. Jeriko teki sikahienot kontaktit puomille ja A:lle, itse asiassa koko rata meni tosi upeasti ja vauhtia oli paljon enemmän kuin usein kisoissa! Johtuisko siitä, että oli "kotikenttäetu"..? Ton fiiliksen kun sais oikeisiin kisoihin! Loppuradasta keinu meni aavistuksen hiippailuksi, vähän se jäi harmittamaan, että olis sitten vaan pitänyt sille A:lle lopettaa. Mutta hienosti Jerikokin veti.

Pitkä päivä kyllä oli, kun 9.30 oltiin hallilla ja neljän jälkeen pääsi vasta lähtemään. Koirat sai onneksi odottaa hallissa häkissä, toivon mukaan vaan oli puhdas häkki eikä taas kerätä täitä yhteiskäytössä olevasta häkistä... :/ Ukko väsyneenä poseerasi kotona ensimmäisen pokaalinsa kanssa.




3 kommenttia:

Nova kirjoitti...

Oi, hieno alku teidän tulevalle uralle! :)

Sabina kirjoitti...

Kiitos! Olen aivan äärettömän tyytyväinen Ukkoon! Siitä tulee vielä tosi hieno! :)

Woollandian kirjoitti...

Todella hienoa menoa!