lauantai 26. toukokuuta 2012

Mökkielämää kuvina ja videoina :)

 Jeriko kyttää lelua ja Ukko yrittää matkia, vaikkei oikein tiedäkään mihin pitäisi katsoa. :D
Huomaa Jeriko hyvässä turkissaan (lue: furminoitu niin perusteellisesti kuin vaan pystyin). Kyllä nyt kelpaa viettää kesää ja uida, kun ei tule niin herkästi kuuma tai iho haudu. Jeriko ei kyllä arvostanut itse toimenpidettä hirveesti. ;)
Hassu juttu kyllä, kuinka mulle hyvä turkki on mahdollisimman hillitty, kun sitten näyttelyihmiset puhuu "hyvänä turkkina" sitä kaikkein runsainta ja siinähän koirat pitää näyttelyihin viedä.. Hieman kummallista käyttörodun kanssa, käytännöllisin on mun mielestä se paras. ;)

 Lelulla leikkimisestä ei voi saada tarpeekseen. :)

 Mökkiranta ja likainen objektiivi.

 Jeriko lempipuuhassaan. :)



 Ukko seurailee Jerikon touhua. Ehkä sekin vielä innostuu. :)



Merimies-Ukko




 Ukko uimakoulussa. Vaikka Ukko jo kerran Jerikon perässä Tampereella uimassa kävikin, niin nyt ei innostunut menemään kahluuta syvemmälle edes pelastusliivien tukemana. Vähän piti sitten avittaa ja hyvin ja rauhassahan Ukko ui. Eihän kaikki vaan ole niin hulluna veteen, toisille riittää pelkkä kahlaaminen. :) Mutta katsotaan vielä, ehtiihän Ukko vielä innostua. ;)




Uinnin jälkeiset pyörimiset. <3

En saanut Jerikon pahinta hepulointia videolla, mutta tässä kuitenkin koirien menoa. :)

Yritettiin Ukkoa saada lelun avulla veteen, mutta Jeriko oli vähän liiankin innokas avustaja ja lelun noutaja. ;)

Jerikosta on tullut kyllä aika etevä uimahyppääjä! :) Usein kyllä näissä leikeissä käy niin, että kun Jeriko palauttaa lelun niin Ukko (a.k.a Gubbe) tulee nappaamaan lelun ja vie mennessään. :D


Ihan pikkaisen kokeilin Jerikon virettä ja tekemistä vaikka Ukko siinä koko ajan pyörikin jaloissa. Toisaalta Ukko ei nosta meteliä jos se saa vapaana juosta ja olla vähän niin kuin mukana. Kriteerit pidin melko alhaisena, mutta suoraa perusasentoa kuitenkin vaadin. Jeriko oli siis kierroksilla lelusta jo valmiiksi, seuraaminen oli intensiivistä vaikka Ukko olikin melkein koko ajan tiellä, poikitti kyllä ja haukkui, mutta senkus! :D Olin vaan niin tyytyväinen, kun Jeriko teki innokkaasti ja selvästi nosti kierroksia vielä lisää siitä, kun aloin tekemään sen kanssa. :) Liikkeestä istumista tehtiin pari toistoa, pari hyvää tuli ja sitten meinas jumittaa seisomaan, mutta sain sitten vielä istumisenkin aikaiseksi. Juoksusta maahanmeno todella nopea! :) Ja luoksetuloa otin myös muutaman toiston, olen siihen ottanut ihan eri käskyn tottikseen kuin tokoon, mutta en ole sillä käskyllä sitä tehnyt kuin pari toistoa lähietäisyydeltä. Oletin kuitenkin, että liikkeen valmistelut kertoo Jerikolla mitä ollaan tekemässä ja niinhän se toimikin. Ja Jeriko tuli oikeasti lujaa, jarrasi vasta ihan mun eteen, nyt voisin jopa itse vähän syyttää törmäämisestä! :D Mutta en välitä siitäkään nyt. Korjaussarjoja näihin ehtii tehdä myöhemminkin jos tollainen muka jäisi "ongelmaksi", mutta nyt olen vaan tosi tyytyväinen Jerikon tekemiseen. <3 Ihan muutamaan minuuttiin jätin sitten treenin, että lopetin kun Jeriko oli vielä innoissaan. :)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Näyttää ja kuulostaa niin tutulta. :D Rudi ei kyllä viiti enää tuoda mitään kovin lähelle, kun Siiseli hyppii päin ja varastaa suusta. Noudettavat asiat tahtoo välillä jäädä vähän puolitiehen. :D