torstai 11. kesäkuuta 2015

Jälkikenraali ja jumituksenpoisto-treeniä

Sari tuli taas aamulla paimentamaan ja tallasi Jerikolle jäljen. Jälki oli noin 750 metriä pitkä, lähti janalta oikealle (janalla melko lyhyt etenemä, noin 20 metriä) ja neljä keppiä, vanheni reilu 1,5 tuntia. Tarkoituksena oli vahvistaa nimenomaan sitä, että myös 3. ja 4. keppi nousee, kun syystä tai toisesta tämä on ollut hankalaa. Jälki meni kyllä täydellisesti, mitään parannettavaa en oikein keksi. Janalla eteni hyvällä vauhdilla ja suoraan, reagoi heti jälkeen, paikoiltaan haistoi pari askelta ja valitsi oikean suunnan! Wuhuu! Jäljestys itsessään oli Jerikon omaa hyvää jäljestystä, mutta ehdottomasti parhaasta päästä, kulmat ja piikki sujui hienosti ja kaikki neljä keppiä nousi. Hyvä kenraali! :)

Ukko treenasi vähän paimennusta. Ensin aamulla pienemmässä aitauksessa pillikäskyjä ja aidan ja lampaan väliin menemistä vaikka olen kauempana. Oikeaan kiertosuuntaan jumittaa tosi herkästi, mutta lopulta alkoi sujumaan molempiin suuntiin tosi hyvin. :) Illalla tehtiin vielä toinen treeni alalaitumella, kaarien laajentamista lopusta, juoksutin Ukkoa tasapainon yli ja ympäri välillä pariinkin kertaan. Välillä maahan ja siitä taas uudelle flänkille. Rankka harjoitus, mutta ihan hyvin sujui. :)

Jeriko pääsi myös Katriinan käsittelyyn ja kävi ilmi, että toukokuussa tapahtuneesta hurjasta pk-hypyllä niskoilleen kaatumisesta ei oltukaan selvitty pelkällä säikähdyksellä. En ollut Jerikon liikkeesä huomannut mitään outoa, mutta se oli melko lailla kauttaaltaan syvistä lihaksista ja kalvoista jäykkänä. Voi raasu. :( Läähätti kovasti koko käsittelyn ajan, mistä kyllä näki selvästi, että tiukkaa tekee. Katriina on kyllä meidän pelastus, sai Jerikon taas hyvin kuitenkin auki ja antoi luvan lähteä sunnuntaina kokeeseen, kunhan juotan nyt hyvin pari päivää. Toivotaan siis, että sunnuntaina Jeriko olisi hyvässä iskussa, jäljeltä nousisi kaikki kepit ja ruudusta kaikki esineet, eikä esteillä tapahtuisi mitään kohelluksia.

Ei kommentteja: