lauantai 31. maaliskuuta 2012

Tokaluokkalaisina Hyvinkäällä

Tänään oli ensimmäiset 2-luokan agilitykisat Hyvinkäällä. Kisamatkaa oltiin etukäteen suunniteltu ykkösluokkalaisina Tuijan ja Marjukan kanssa, mutta lähdettiin sitten silti samalla kyydillä vaikka eri luokissa oltiinkin. Jälkikäteen ajateltuna päivä oli varmaan Jerikolle (mulle itselleni ainakin) turhan pitkä, kun monen monta tuntia odoteltiin ennen kuin mitään oikeasti tapahtui.
Päivä venyi sitten siihen, että oltiin kotona joskus puol kymmenen aikaan illalla, kun liikkeelle oltiin lähdetty ennen kahdeksaa aamulla..

Ëka rata meni aivan metsään. Jeriko ei ollut ollenkaan kuulolla, teki ihan omaa rataansa ja hyllyhän siitä tuli. Viimeinenkin este oli jotenkin Jerikolta aivan kateissa, hinkkasin sen sitten ihan vaan periaatteen vuoksi, kun en halunnut jättää sitä siihen, että Jeriko täysin ignooraa jonkun esteen.. Vauhtia ei kyllä puuttunut. :D


Toinen rata meni onneksi jo paremmin ja olen siitä ihan tyytyväinen. Ikävä riman tiputus jo alussa, mutta muuten kepeille vienti ynnä muut meni tosi kivasti. Ennen A:ta Jeriko sitten kuitenkin tuli putkesta sellaisella vauhdilla, etten saanut sitä kääntymään sivuttain olevalle esteelle vaan se hyppäsi suoran ennen kuin ehdin mitään pelastuksia tehdä. Tuli siis lujaa! :D  Hylkäys tuli siis siitä, mutta muuten rata oli tosi kiva, joten ei jäänyt mitään hampaan koloon. :)



No joka tapauksessa Jeriko sai samalla vapaapäivän uudesta pikku veljestään, jonka pysyvästä asuttumisesta meillä Jeriko ei nyt välttämättä lähtökohtaisesti olekaan niin innostunut vaikka ensin leikittelikin. Eiköhän se siitä kuitenkin ala sujumaan. :) Tuo pentu on niin monella tapaa aivan erilainen kuin Jeriko, että on kyllä jännä nähdä millainen siitä kasvaa. Kirjoitan siitä tarkempaa raporttia joskus myöhemmin, nyt täytyy mennä nukkumaan. Ai niin, blogille pitäis varmaan nimikin vaihtaa, mutta teen senkin joskus myöhemmin.. :D

Ei kommentteja: