torstai 1. joulukuuta 2011

Almost there

Tempputreenit edistyy hyvin. Jeriko osaa jo tosi hyvin laittaa jalat lahjalaatikkoon, nyt vaan on ongelmana löytää sopivasti pienempi toinen laatikko, kenkälaatikko jossa on ollut jotkut tennarit on ehkä vähän liian iso harppaus...
Olen alkanut opettamaan Jerikoa myös nostamaan etutassut kirjakasan päälle ja kiertämään sitä takajaloillaan, hyvin lähti tarjoamaan kiertämistä, mutta silleen töpöaskelin. Toivoisin, että Jeriko astuisi siis kunnolla ristiin takajaloillaan. Mutta kyllä se sieltä treenillä tulee. :)
Takajalkojen nostamista olen pyytänyt nyt ulkona ihan ohuita puuntaimia "vasten". Tässä olen toki palkannut siitä kun on yhtään pompsahtanut ylöspäin, mutta hyvältä näyttää. :)

Ollaan tässä treenailtu tokoakin vähän aktiivisemmin ja nyt heräsi sitten ajatus, että mehän aletaan olla kuitenkin jo melko pian kisavalmiita...

Paikkamakuu: onnistuu.
 Seuraaminen: onnistuu. Askelsiirtymiin toivon vielä sitä takajaloilla ristiin astumista, mutta ei taideta koeohjeessa sitä vaatia. ;) Hyvin siis menee, mutta vielä hiotaan niin, että on "täydellinen".
Istuminen seuraamisen yhteydessä: 80% todennäköisyydellä menee oikein. Välillä on meinannut sekoittaa seisomiseen, mutta nyt taas ihan viimeaikoina ollut tosi varma.
Luoksetulo: Hyvin menee, mutta aina voi lisää treenailla. ;)
Ruutu: eniten vaiheessa oleva liike. Useimmiten Jeriko hakeutuu hyvin ruutuun ja maahanmeno nyt onnistuisi vaikka miten päin. Paikaltaan seuraamaan tulee hyvällä vauhdilla ja varmasti. Mutta siis aivan täysin varma liike ei vielä ole, aika lähellä kuitenkin.
Hyppynouto: tosi hyvä  :)
Metallinouto: Varmaan kyllä onnistuu, nyt vaan olen keskittynyt oikean fiiliksen rakentamiseen ja se näyttääkin hyvältä, häntä heiluu kun harjoitellaan. Ei siis pitäisi olla ongelmaa. :)
Tunnistusnouto: Aika lailla valmis. Enemmän täytyy vaan ottaa kokeenomaisena, että käännyn itse ympäri, sitä on otettu vähän. Oman hakee hyvin, toki toistoja ennen kokeeseen menoa kaivataan lisää.
Kaukkarit: Melko hyvät. 10 metrin etäisyydellä onnistuu ehdottomasti niin ettei Jeriko liiku kuin korkeintaan 5-10 senttiä (maasta seisomaan nousun jälkeinen maahanmeno olisi paha, mutta kuinka todennäköinen?), mutta vielä haluan treenata niin, että osaa siirtää etutassut itse sopivaan kohtaan jotta kaikki vaihdot onnistuu täysin puhtaasti. Hink hink. :D
Kokonaisvaikutus: tietenkin 10.... paitsi jos on liian innokas ja haukahtelee, se vaara on olemassa, mutta sitä mahdollisuutta ei koskaan täysin saada pois jollen sitten ala tekemään tokosta tappavan tylsää..

Siis ei tosiaan millään huonolla mallilla. :) Aloin nyt sitten vähän katselemaan koekalenteriakin sillä silmällä. 8.1. olisi Porissa koe jossa myös VOI-luokka, muuten ylempien luokkien kokeita aika vähän. Olisi sitten tässä aikaa vielä muutama viikko treenailla ennen kuin tarvitsee edes ilmoittautua, reilu kuukausi kokeeseen. Seuraava VOI-luokan koe olisi 18.2., mutta se vähän mietityttää, kun olen koulun puolesta Seinäjoella 30.1.-10.2., ei siis siinä paljoa treenailla ja voi olla vähän vallatonta menoa, kun Jeriko on ilman treeniä kaksi viikkoa.. :D Eli jos kolmen viikon päästä näyttää hyvältä, niin korkataan voittaja 8.1.! :)

1 kommentti:

-Heidi- kirjoitti...

Me ollaan näillä näkymin kans tulossa tonne Porin 8.1. kokeeseen, avoimeen tai voittajaan, selviää ensi viikolla :P