lauantai 15. lokakuuta 2011

Blogihaaste

 Yleensä en tällaisia ketju-juttuja harrasta, mutta koska tällä voi kenties levittää hyvää mieltä ympärilleen antamalla tunnustusta ja kiitosta, niin ajattelin tehdä poikkeuksen.. ;)

 Tunnustuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustusta kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Saimme tunnustuksen Mialta, kiitos paljon! Olin aluksi vähän että "häh, että mikä blogihaaste", mutta selvisihän se.. ;D

Itse haluaisin antaa tunnustusta Sanna H:lle, Hanna H:lle, Immille, Maijalle, Liisalle, Emmille, Tuijalle, Heidille (onnea hyväksytyn BH-kokeen johdosta!) ja Anitalle (kiitos tästä upeasti koirasta! :) ).
Lisäksi tunnustusta haluaisin antaa Jaana Rajamäelle, joka on antanut minulle lukuisia hyviä neuvoja, auttanut pääsemään vaikeiden kohtien yli ja auttanut hämmennyksen hetkellä näkemään ratkaisun. :)
Kiitos myös Immosen Sannalle monista hyvistä oivalluksista, jotka ovat auttaneet minua eteenpäin. :)

Kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni, huh huh...
1. Halusin nuorempana hävittäjälentäjäksi
2. Ennen koiraharrastuksia ja ratsastusta olen harrastanut hokytoryu ju-jutsua ja vielä sitäkin ennen poikkihuilun soittoa.
3. Yläasteella olin luokkani "kapinallinen priimus" ;D
4. Haluaisin oman hevosen
5. Toivoisin, että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja (osittain edelliseen liittyen)
6. Haluan kehittää itseäni kouluttajana lukemalla oppimispsykologiasta ja käymällä eri kouluttajien opeissa. Haluaisin ehdottomasti joskus päästä kanakurssille!
7. Olen elänyt vain pari vuotta elämästäni ilman yhtään lemmikkiä enkä vihdoin oman koiran saatuani voisi kuvitella elämää ilman
8. Ennen Jerikon tuloa taloon opetin temppuja kissoillemme, mutta nyt se on vähän jäänyt molemminpuolisen motivaationpuutteen vuoksi (ehkä jopa enemmän kissojen puolelta). Toisinaan palautellaan kuitenkin vanhoja temppuja mieleen kissojen virikkeellistämiseksi.

Ei kommentteja: