lauantai 13. elokuuta 2016

Meistä tuli ensikoti :)

Meille tuli tänään kaksi uutta tulokasta: Lissu ja Mauritz. Kissat tuli meille ensikotiin ja niille etsitään nyt Kisu ry:n kautta uusia koko elämän koteja. :)

Lissu on sievä pieni 1-vuotias leikattu tyttökissa. Alkujaan ihan tavalliselta yksityiseltä myyjältä ostettu, mutta entisten omistajien perheeseen on puhjennut allergiaa eikä uutta kotia Lissulle löydetty, joten nyt Kisu ry:n kautta yritetään koti Lissulle löytää.

Lissu oli heti meille tullessaan tosi rohkea. Ei tulokkaille tarkoitettuun eteiseen halunnut jäädä kyhjöttämään vaan lähti heti tutustumaan muuhun taloon. Koirat aluksi jännitti ja Lissu katosi sängyn alle piiloon, mutta hyvin pian se huomasi ettei koirat täällä mitään pahaa tee ja alkoi liikkumaan koirien keskellä ihan rennosti. Niin joo, meillä on siis myös Roosa täällä hoidossa, että vilinää riittää (5 kissaa ja 3 koiraa :D). Lissu on tosi hellyydenkipeä ja kehräilee sylissä kovasti. :)





Mauritz on 12-vuotias leikattu gentleman. Aikaisemmin vanhuksen omistama kissa, jonka omistaja oli ikävä kyllä muuttanut palvelutaloon, jonne ei saanut kissaa ottaa mukaan ja näin Mauritz päätyi kodinetsijäksi.

Mauritz on suhtautunut uuteen kotiin tutustumiseen maltillisemmin (mihin elämää jo nähneellä kissalla kiire olisikaan?). Se on kuitenkin myös seurallinen ja tykkää ihmisen rapsutuksista ja kehräilee. Koiriin Mauritz suhtautui portin takaa rauhallisesti, mutta ei ole pitänyt kiirettä tulla muuhun asuntoon tutustumaan. Komea ja kiltti se kuitenkin selvästikin on, ihana kehräilijä. :)





Kissat siis etsivät kotia Kisu ry:n kautta ja tulen sinne laittamaan viralliset ilmoitukset kissoista, kunhan saan heidän muut tiedot vielä itselleni. Jos kuitenkin jo kiinnostus kissoja kohtaan herää, voi laittaa minulle suoraan viestiä sähköpostiin sabina.lahteenmaki@gmail.com. :)

Ei kommentteja: