lauantai 21. toukokuuta 2016

Kisailua ja Savun palluttelua

Tänään oltiin Jerikon kanssa Liedossa TSAU:n agilitykisoissa. Ilmoitin Jerikon kolmelle radalle. Ukkoa en nyt ilmoittanut kisoihin ollenkaan, kun en taas tiedä mitä sen A:n kanssa teen...

Ekan radan tuomarina Petteri Kerminen. Kiva soljuva rata ja sen mukaisesti nollia tuli paljon. Tulipa meillekin. :) Tarkoitus oli ohjata 5. hyppy ihan perusohjauksella lähettämällä ja antamalla hypätä "pitkäksi" kauemman siivekkeen ympäri, mutta vedin linjaa liikaa ulospäin mikä näkyi siinä, että Jeriko selvästi epäröi kumman siivekkeen kautta tulee, lukeeko ohjauksen kuitenkin vippauksena ja kiertää lähemmän siivekkeen. Mutta jatkoi kuitenkin suoraan ja muu osa radasta meni kyllä oikein sujuvasti. :) Aika -8,97, etenemä 4,58 m/s.


Toisella radalla kisattiin samalla rotuyhdistyksen mestaruudesta. Vaikein paikka tällä radalla oli renkaalta hypylle tulo, joka piti tehdä radan sisäosasta ulospäin. Pakkovalssi tmv olis ollut yksi vaihtoehto, mutta oikeastaan halusin pistää testiin "katse reitille ja käsi lähelle" -tekniikkaa ja sehän toimi hyvin. :) Heitin herran haltuun, en edes nähnyt mitä Jeriko teki renkaalla, mutta hienosti näytti lukevan oikean hypyn kun katse oli ponnistuspaikassa. :) Kepeiltä suoralle putkelle ja kääntö takaaleikkauksena ei ollut meidän vahvuus ja Jeriko kääntyi ensin väärään suuntaan. Viimeksi treneeissä takaaleikkausta tehdessä se onnistui jos puskin Jerikon häntään tekemään käännöksen ja nyt en ehtinyt sinne asti. Nollana kuitenkin maaliin, aika 6,04, etenemä 4,17 m/s, sijoitus 7. ja botrsujen 5.


Vikana hyppyrata, joka meni kaiken kaikkiaan tosi kivasti. Kaikki onnistui hyvin, kunnes sitten tultiin loppusuoralle. Mieleni teki vekata ennen okseria, mutta rataan tutustumisessa pakotin itseni olemaan harjoittelematta sitä, koska pelkäsin sitten okserin riman tippuvan. Annoin Jerikon sitten hypätä okserin rauhassa ja jäin vähän muutenkin uneksimaan enkä kutsunut heti alastulon jälkeen, joten Jeriko sitten ohitti vikan esteen. :( Harmin harmi. Kiva rata kyllä oli.


Sitten treffattiin Jerikon pentua Savua. On se vaan niin isänsä tyttö. ;) Aivan ihana. Teki mieli kaapata se. Ehkä mä vielä saan sen meille hoitoon. ;) Savu meinaa alkaa isona agilitykoiraksi, mutta nyt tyytyi käymään nukkumaan hallissa. :P

Ihana uimalätäkkö löytyi


Perhepotretti

Isona musta tulee agilitykoira.. :)


Tämä ilme on niin tuttu ;)

Tässä minä vaan köllin..

Ei kommentteja: