sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kisatauko päättyi

Tänään rikottiin Jerikon kanssa 3 kk kisatauko Levekin kisoissa. Ensimmäisellä radalla tuomarina Anne Savioja. Rata oli oikein kiva. Lähdössä tuli pieni viivästys, kun ratahenkilö oli unohtanut nostaa riman, mutta mitäpä noista. Hyvin meni keppejä edeltävälle hypylle asti, jolla annoinkin liian voimakkaan ohjauksen hypylle, jonka Jeriko sitten luki takaakiertona vaikka olisi ihan suoraan pitänyt hypätä. Toinen moka tuli kolme rinnakkaisen hypyn sarjan jälkeen, kun Jeriko sujahtikin mun takaa putken väärään päähän. Ihan näytti tulevan vasemmalle kuten piti, mutta sitten suikkaskin sinne. Mutta siis hyvää menoa joka tapauksessa, Jerikolla oli vauhtia mutta ei paukutellut henkseleitään kuitenkaan turhan paljoa ja oli hienosti mukana. :)



Sitten oli Johanna Nybergin radat. Ensin hyppyrata joka myös vaikutti aikas kivalta, kinkkisiä kohtia oli, mutta silleen menevä rata. Suunnittelin pussia ennen persjätön, jotta olen oikealla puolella, mutta jostain syystä epäröin aavistuksen edeltävän hypyn päällejuoksun ohjauksessa ja menetin siinä juuri sen verran aikaa, kun Jeriko tarvitsi tullakseen ohi. Hitto kun oli muuten hieno rata! :))



Viimeisenä agirata. 6. hypylle aattelin ohjata Jerikon takaakierrolta kiertämään vastakkaisen siivekkeen, koska tällaisia Jeriko on parissa viimeisessä kisassa mulle tarjonnut vaikken niitä ole yrittänytkään tehdä. ;) Aattelin, että on siis vahva meille ja toisaalta pakkovalssissa pelkäsin, että Jeriko lukee esteitä jo liikaa eteen kun joutuisin vauhdille menemään esteen taakse. No, hyvinhän se muuten meni, mutta mun rytmitys ontui ja ohjaus oli liian vahva ja Jeriko kääntyi liian jyrkästi sen sijaan, että olisi jatkanut estettä ympäri. Hyppäsi sitten saman hypyn uudelleen. Ohjausvalintaan olen siis kuitenkin tyytyväinen, ei vaan onnistunut. :D Muuten taas hyvää rataa ja pussilla Jeriko oli niin vauhdissa ja edellä, että mietin että mahtaakohan mennä päädyn hypyn ennen puomia, mutta hienosti meni. :) A:n jälkeen olin rataan tutustumisessa arponut niiston ja pakkovalssin välillä, nyt päädyin vielä rataa tehdessä lopulta tekemään pakkovalssin, koska hylly jo alla ja niitä pitää harjoitella. Loppusuoralla Jeriko ei jotenkin nähnyt hypyn rimaa ollenkaan (tultiin suoraan aurinkoa päin) ja rima jäi Jerikon jalkojen väliin ja Jeriko kaatui ilkeästi. :(( Videolta vähän näkyy, että vähän oudosti juoksee sen jälkeen, mutta jäähdyttelyissä tai muuten nyt kisan jälkeen ei ole mitään outoa ollut, onneksi siis ei ilmeisesti sattunut mitenkään pahemmin.



Olin siis tosi tyytyväinen tähän päivään. :) Jeriko ei kiehunut 3 kk kisatauon jälkeen, kontaktit oli tosi hyvät vaikkei vielä ihan täydelliset, vauhtia oli varmaan enemmän kuin aiemmin, mutta kuunteli tosi hyvin ja noi hylyt oli ihan pikku juttuja. Mä pysyin omissa ohjaussuunnitelmissani, enkä alkanut arpomaan muiden tekemisten vuoksi, keskityin vaan omaan suoritukseen. Oli muutenkin tosi rauhallinen olo mennä radoille, luotto Jerikoon on kova. En siis jännittänyt oikeastaan ollenkaan ja meillä oli hyvä flow. :) Tästä on hyvä sitten jatkaa seuraaviin kisoihin. :)

Mutta jos olikin Jerikolla eilen liikaa vauhtia eikä tänään nollia sadellut, niin ei haittaa, huikean hieno viikonloppu joka tapauksessa: Jerikon iskä Coxi on etsintäkokeen suomenmestari 2013!! Mielettömän paljon onnea Coxi, Marinne ja Juha, ollaan teistä todella ylpeitä!!! :)

Ei kommentteja: