perjantai 19. marraskuuta 2010

Treenitauon lopetus agilitytreeneillä

Ollaan tässä melkein viikko pidetty siis treenitaukoa. Jerikolla oli koko viikon side jalassa, minkä vuoksi jäi siis tiistain agilitytreenitkin väliin, ja muutenkin lenkit jäänyt hyvin lyhyiksi. Sisällä ollaan kyllä treenattu kapulan nostoa (nostaa nyt maasta ihan kunnolla niin että pystyy samalla ottamaan kontaktin) ja perusasennossa paikallaan käännöksiä ja sivuaskelia oikealle. Hyvin sujuu käännökset ja kun ei olla muuta oikein tehty, niin tästä treenistä Jeriko on tykännytkin. Ja aivan mahtavaa kontaktia nyt tarjoaa, hyvä into tehdä ja lihapullat maistui kerrankin niin hyvin ettei ollut ihan väliä tuliko vähän sormeakin mukaan! :D

Kynsi (tai se ydin siis) ei kuitenkaan ole kauheammin ole ottanut kuivuakseen, kun joka ulkoilutuksella on muovipussi hajonnut kun hiekoitussepeli viiltää sen auki, ja side on päässyt kostumaan. Tänään sitten päätin aamulla ottaa illalla laitetun siteen pois, ja ottaa samalla se riski että Jeriko päivän aikana nuolee kynttä. Kotiin tullessa tassu oli ainakin sillä hetkellä kuiva, ja kynsi oli heti paljon paremman näköinen! Niinpä sitten oli hyvä lähteä ilman sidettä ensimmäiselle "omalle" hallivuorolle. :) Varattiin siis hallivuoro yhdessä Tuijan ja Saran+Vellun kanssa, koska talvella ei oikein ilkeä treenata ulkona, ja halutaan kuitenkin ehdottomasti jatkaa treenejä ympäri vuoden.

Tällä kertaa harjoittelin Jerikon kanssa takaakiertoa. Ensin kupin kanssa, sitten ilman sitä. Välillä meni hyvin, välillä ei niin hyvin. Ensin Jeriko teki hyviä toistoja, ja sitten olikin taas niin kuin ei tajuaisi yhtään. Lopuksi päätin vielä ottaa oikealta puolelta takaakierron esteen ympäri ja siitä suoraan putkeen, ja sitten alkoi sujua oikein hienosti! Jeriko teki innolla ja hyvin, selvästi motivoituneempi kun oli joku kiva juttu minkä sai tehdä sen jälkeen, ja ehkä itsekin ohjasin paremmin kun oli putki vielä kierron jälkeen. Nyt vaan tajusin että unohdin laittaa hyppyyn riman kun ensin harjoittelin ilman rimaa, tähän viimeiseen toistoon olisi hyvin voinut ottaa hyppyyn rimankin mukaan. :D Mutta mitä pienistä, ensi kerralla sitten.

Täytyy sanoa että hallin vuokraaminen oli todella hyvä idea, ja kolmen koiran porukka on juuri sopiva, riittää sopivasti aikaa jokaiselle tehdä. Vähän on kyllä sellainen tuntuma että toko jää vähiin, kun ei koirat tai ohjaajatkaan malta agilityesteiden läheisyydessä rauhoittua tokoa treenaamaan. :D Ehkä joskus kuitenkin täytyy pyhittää tokollekin joku aika.

Ei kommentteja: