perjantai 23. heinäkuuta 2010

Teematreenit: seisominen ja lähellä istuminen

Ollaan tässä viimeiset päivät otettu vuorotellen seisomista ja lähellä istumista. Luoksetulotreenit päätin tosiaan alkaa aivan alusta, liian moni asia meni huonosti että sitä olisi siitä enää kannattanut yrittää muokkailla, parempi tehdä uudestaan alusta lähtien parempi luoksetulo! :) Olen siis tässä istuskellut olohuoneen matalan pöydän reunalla V-asennossa ja syöttänyt Jerikolle herkkuja mahani päältä niin että sen on pakko tulla aivan liki. Tästä se hyvä luoksetulo lähtee.

Olen tässä sekoillut myös sen seisomisen kanssa, olen vähän itsekin sekaisin siitä mitä aion sille opettaa. Tulin nyt kuitenkin siihen tulokseen että on liian varhaista alkaa opettaa varsinaista oikeaoppista seisomaannousua istumasta ja makuuasennosta. Jeriko osaa liikkeestä pysähtyä seisomaan melko hienosti, mutta parhaiten se tekee sen seuraamisesta (tai niin että peruutan Jerikon edellä) ja pienellä käsimerkillä. Nyt pitäisi harjoitella että Jeriko ymmärtäisi tehdä saman liikkeen myös kävellessä vähän vapaammin mun vierellä. Melko hyvin olen sen jo siedättänyt kaikenlaiseen häiriöön, kierrellyt ympäri ja kaarrellut miten sattuu, hyvin se kyllä pysyy kun vaan tajuaa aluksi pysähtyä. Kuitenkaan en uskaltaisi tätä liikaakaan treenata, en varsinkaan seuraamisesta (onneksi Jeriko siis osaa sen jo hyvin) ettei taas käy niin että eteenpäin pyrkiminen kärsii. Nyt olis siis tarkoitus vaan sen verran treenata että Jeriko osaisi käskyn monissa eri tilanteissa (vähän kauempana musta ja ilman apuja) ja pysyisi paikallaan vaikka siihen koskisi yms.

Piia ja Ville oli tällä viikolla Tampereella ja nähtiin tiistaina ja keskiviikkona. Vähän meinasi Kerttu haluta mennä pentujen leikkiin väliin, taisi olla mustasukkainen siitä kun Sohvi leikki jonkun muun kanssa. ;) Kivat leikit kuitenkin siinä syntyi, ja varsinkin kun oltiin jo lähdössä niin pennut kävi oikein sylipainimaan. Kamerasta oli tietty akut loppu (pitäisi ostaa uudet kun noi vanhat purkaantuu niin äkkiä!), enpä tiedä saiko Ville jotain kivoja kuvia tästä..? Keskiviikkona käytiin Rusthollin rannassa uittamassa koiria. Kertulla ja Jerikolla oli tiukkoja uintikilpailuja kepin perään, ja vesi olikin siitä kiva paikka ettei uidessa voinut muuta kun korkeintaan äristä jos toinen tuli liian lähelle. :D Meinasi Kerttukin siinä intoitua Jerikon kanssa sitten leikkimään, mutta olikohan poika sitten pahoittanut edellisestä päivästä mielensä kun ei oikein leikki lähtenyt.. Joka tapauksessa oli kiva nähdä ja nähdään varmaan taas kun Piia ja Ville tulee seuraavan kerran Atalaan. Ja tietty erkkarissa. :)

Ei kommentteja: